IZGLADILI ODNOSE

Joe Jonas želi snimiti duet s bivšom curom

26.08.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Joe Jonas (22) koji je poznat po svojim brojnim vezama sa slavnim ljepoticama, najavio je da bi u budućnosti volio snimiti duet sa svojom bivšom djevojkom Taylor Swift

Jonas je nedavno objavio prvi singl See No More sa svog debitantskog albuma Fast Life. Kaže da su on i Taylor ostali u korektnim odnosima usprkos glasinama da ne razgovaraju jer je Joe telefonski prekinuo s njom.

'Nas dvoje smo prijatelji, nismo nikakvi neprijatelji. Štoviše, postoji velika mogućnost da snimimo duet', rekao je Joe Jonas dodavši da je na svom debitantskom albumu iskreno progovorio o svom ljubavnom životu.

'Nije bilo lako tako se razotkriti, no želio sam to. Nadam se da će se moji fanovi moći pronaći u tim stihovima. Ovaj album je vrlo iskren i emotivan', kaže Joe Jonas.

Kako je ranije najavljeno, Joe će biti predgrupa Britney Spears na jednom dijelu njezine turneje Femme Fatale po Europi i u SAD-u.

Mladi pjevač kaže da se raduje odlasku na turneju jer jako cijeni Britney kao glazbenicu i izvođačicu. Na žalost domaćih obožavateljica, Jonas neće nastupiti u Zagrebu na Britneyinom koncertu zakazanom za 1. listopada.