SLATKA MEZIMICA

Jesu li Tom i Katie razmazili Suri Cruise?

21.03.2012 u 14:47

Bionic
Reading

Odgojne metode Toma Cruisea i Katie Holmes vrlo su liberalne, barem ako je suditi prema fotografijama. Činjenica da svoju šestogodišnju Suri ne ispuštaju iz naručja, samo je jedan od dokaza

Tom Cruise i njegova supruga Katie svoju šestogodišnju kćer Suri još uvijek tretiraju kao bebu. Tako se barem može zaključiti iz fotografija koje redovito stižu u medije, a na kojima je Suri uvijek u njihovom naručju.

Bračni je par često na meti svjetskih medija zbog svog odgoja, uz konstataciju da su svoju mezimicu jako razmazili. Mala slatkica, koja je redovito odjevena u skupu dizajnersku odjeću, već nosi cipelice s potpeticama i česta je gošća skupih restorana. Tom i Katie očito imaju vrlo liberalne odgojne metode, pa udovoljavaju svim prohtjevima malene Suri.

Suri je pak u svojim prohtjevima vrlo 'zrela', što dokazuje i činjenica da je za prošli Božić poželjela darove vrijedne 100 tisuća dolara, među kojima su bili poni, dijamantne naušnice i prekrasne haljinice koje će je pretvoriti u princezicu.