MILA I ANA

Jesu li ovo najatraktivnije voditeljice HTV-a?

24.01.2014 u 12:41

  • +7

Mila Horvat i Ana Tomašković

Izvor: tportal.hr / Autor: Screenshot

Bionic
Reading

Emisije 'Normalan život' i 'Nedjeljom lagano' imaju razloga biti gledane, a on se krije u šarmantnim voditeljicama koje zbog svog atraktivnog izgleda imaju sve više obožavatelja. Ana Tomašković i Mila Horvat zasigurno su najseksipilnije HTV-vke

Osim elokventnosti, profesionalnosti i pravilne dikcije za novinarke i voditeljice koje se pojavljuju pred tv ekranima izgled je također jedna od važnijih stavki. Koliko je lijepo kada je osoba ugodna oku, najbolje znaju fanovi dviju HTV-ovki, Ane Tomašković i Mile Horvat koje broje sve više obožavatelja.

Ana Tomašković već godinama ima nekoliko 'fan klubova' koji u stopuprate svaku njezinu emisiju 'Normalan život' nakon koje nižu raznekomentare. U stopu je po broju fanova prati i lijepa Mila Horvat koja zahvaljujućisvojim atraktivnim izdanjima sve više prikuje ljude za male ekrane.



A svojim predanim radom obje dokazuju kako im izgled nije najvažniji. Mila je svojedobno izjavila kako joj je izgled u poslu bio samo hendikep i otegotna okolnost te da su postojala očekivanja da samo sjedi, smješka se i služi blesimetrom. Ipak je uspjela dokazati da ima volju, želju i potencijal napraviti dobar posao ravnopravno s muškim kolegama koji je sada doživljavaju kao dio ekipe.

Ana svoju emisiju radi već punih 13 godina tijekom kojih je pomagalabrojnim potrebitim, a zahvaljujući svojoj prisnosti i toplini, HTV-ovstudio pretvara u ugodni dnevni boravak.