PROVJERITE GA!

Jeste sigurni da je baš on onaj pravi?

23.04.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Njegov sladak osmijeh, zavodnički pogled i pokoja neobična navika možda su vas osvojili u početku, no to jednostavno nije dovoljno da biste ga mogli smatrati 'onim pravim'. Što otkriva da on možda ipak nije vaš muškarac iz snova?

Kvalitetna veza temelji se na puno različitih čimbenika. Naravno da privlačnost tu igra veliku ulogu, no jaka kemija ne može biti dovoljno čvrst temelj dugoročne veze, piše sheknows.com. Možda je vaša veza na početku bila opuštena i zabavna, no ako priželjkujete dugotrajnu i stabilnu vezu, vrijeme je da ga provjerite! Donosimo vam deset ključnih znakova koji otkrivaju da on ipak nije Gospodin Pravi.

Vrijeme najradije provodi sa svojim društvom

Nema ničega lošeg u tome da priželjkuje vrijeme provesti u muškome društvu, no ipak postoji granica. Poneki odlazak na pivo, gledanje utakmice ili vježbanje s dečkima su poželjni, no ako shvatite kako on vaše planove odgađa zbog neformalnog druženja s dečkima te da vaša veza zbog toga pati, možda ej vrijeme da se preispitate ima li vaš odnos budućnosti.


Ako često spominje bivšu djevojku, možda ju još nije prebolio
Dobre vijesti prvo podijeli s drugim ženama
Ukoliko se na brzom biranju njegovog mobitela nalazi njegova majka, šefica, bivša učiteljica, prijateljica iz djetinjstva ili pak bivša djevojka, ali ne i vaše ime, ovo je upozoravajući znak veličine jumbo plakata. Ako se i nakon nekoliko mjeseci veze ne nalazite na njegovoj listi najvažnijih ljudi, postoji velika šansa da nikada ni nećete.

Zaboravlja važne datume

Svakome se može dogoditi da zaboravi, pa tako ne treba dizati prašinu ako ne obilježite datum vaših pet mjeseci veze. No, neke stvari se ipak nikada ne trebaju zaboraviti obilježiti, pa tako ako zaboravi značajan datum, poput vašeg rođendana, možda biste se trebali zapitati u kojem se smjeru kreće vaša veza.

Ne poziva vas na važne događaje

Ako vas rijetko, ili što je još gore, nikada ne poziva da mu budete pratnja na važnim događajima poput proslave rođendana njegove bake ili rođakovog vjenčanja, to je poprilično jasan znak kako on vašu vezu ne smatra ozbiljnom te vas ne želi upoznati s obitelji i bliskim prijateljima.

Često spominje bivšu djevojku
Ovaj znak možda nije tako očigledan i na prvi pogled zabrinjavajuć, no često spominjanje bivše djevojke lako bi moglo značiti kako ju još nije zaboravio, a vas smatra samo prolaznom avanturicom.

Nemate isti pogled na život
Vi želite putovati, a on se ne može odlijepiti od kauča, vi priželjkujete djecu, a on bi radije cijeli život ostao veliko dijete…samo su neki od primjera koji jasno ukazuju kako prerazličite osobnosti i pogledi na život ponekad jednostavno ne idu zajedno. Budućnost kakvu priželjkujete odlučuje u na sudbinu vaše veze, stoga preispitajte da li zaista želite iste stvari od života.


Veza se ne bi trebala temeljiti samo na seksu
Njegove navike vam počinju ići na živce
Ako vam njegove navike da ne spušta dasku na wc školjci, ne opere suđe nekoliko dana za redom ili se za stolom ponaša u najmanju ruku nepristojno počinju nevjerojatno ići na živce, to bi mogao biti dobar upozoravajući znak. Osim toga, poprilično je iracionalno očekivati kako će se on tih navika samo tako riješiti u skoro vrijeme, puno je veća šansa da se on jednostavno nikada neće promijeniti. Bez obzira što rekao i obećao, morate ga voljeti takvoga kakav je i ne očekivati velike promjene, jer inače ta veza neće funkcionirati.

Ima sumnjivu prošlost

Premda vam u vezi trenutno cvjetaju ruže, pogled na njegov Facebook profil ili razgovor s njegovim prijateljima otkriva kako je prije nego li vas bio veliki zavodnik. Prošlost puna koketiranja i veliki broj kratkoročnih partnerica znak je koji upozoravaju na muškarca koji nije sprema skrasiti se i smiriti.

Veza vam se temelji na seksu

Naravno da je dobar i zadovoljavajuć seks u vezi jako bitan, no on ne bi trebao biti jedini oblik zabave. Ako on nije zainteresiran za provođenje kvalitetnog vremena s vama izvan spavaće sobe, vrijeme je da vi prestanete biti zainteresirani za vezu s njim.

Zanemarite njegov izgled
Na trenutak zanemarite njegov dobar izgled i seksi tijelo te se zapitajte biste li i dalje htjeli biti s njim. Ako je vaš odgovor 'ne', to je i više nego jasan i dovoljan razlog zašto on nije 'onaj pravi'.