HIPNO SJENILA

Jeste li spremni za glamuroznu šminku?

19.09.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Većina žena zazire od sjenila, pogotovo onih s metalik-efektom, iako nema jednostavnijeg načina da doslovno zablistate

Sjenila nove generacije ugodno su iznenađenje



Što smo starije, sve rjeđe koristimo sjenila. Najčešći izgovor je da nemamo vremena 'još i za to'. Vjerojatno, ali 'to' nije razlog da ih potpuno izbacimo iz upotrebe. Ako godinama niste pokušale nanijeti nijedno novo, bit ćete ugodno iznenađene profinjenom teksturom napredne generacije sjenila.

Iz jesenskih kolekcija izdvajamo nekoliko najzanimljivijih koja će vas iznenaditi svojim pigmentima, postojanošću i jednostavnošću nanošenja. Ne mogu se ni izdaleka usporediti sa smrvljenim ostacima vaše 'starudije' kojom se povremeno pokušavate našminkati i čudite se zašto vam to ne uspijeva.

Recimo, nova nijansa sjenila L'Oréal Paris Color Infaillible zove se Metallic Lilac i omogućuje kreiranje metalik-ljubičastog 'pogleda'.

Kombinirate li ga s onim u nijansi Cosmic Black iz L'Oréalove jesenske kolekcije L'Or Electric, njime možete kreirati efektan dramatičan izgled, poput onoga kakav krasi glumicu Ornelu Višticu.

Nešto svjetliji, ali ništa manje glamurozan izgled postiže se domišljatim 'maskirnim' sjenilom Dior Golden JungleEssentials iz linije inspirirane uzorkom leoparda, koje je bilo tako drago Christianu Dioru. Osim trobojnog sjenila s 'maskirnim' uzorkom, u kutijici se nalazi se i sjajilo.


Ako se ne 'prepoznajete' ni u jednoj od dosad navedenih nijansi sjenila, izbor izvršite sami! To vam, kao i uvijek do sada, omogućuje praktični pristup njemačkog brenda Artdeco. U metaliziranu kutijicu Beauty Box stanu četiri nijanse sjenila (ili jednog sjenila i rumenila) koje imaju magnetizirano dno. Naziv jesenske kolekcije je Artdeco Mystic Garden i omogućuje izbor između više od 50 nijansi sjenila.