STREET STYLE POTVRDA

Jeste li čuli za sendvič metodu odijevanja? Ovaj modni trik neće vas koštati ništa, a stajlinzi će izgledati bolje no ikad

11.11.2021 u 06:37

Bionic
Reading

Na modnoj sceni danas je mnoštvo stilističkih trikova koji pale, a oni koji ne koštaju ništa i pritom su jednostavni za korištenje uvijek su najomiljeniji, baš kao što je to slučaj s takozvanom sendvič metodom odijevanja

S pojmom sendvič metode neki su upoznati iz kulture povratnih informacija. Ona predstavlja raspravu o povratnoj informaciji koja započinje pozitivnim riječima, nakon čega slijede kritika i riječi zahvalnosti za kraj – slojevito je složena, baš poput sendviča. Ovaj princip također se može koristiti u modne svrhe za vizualno spajanje odjevnih predmeta.

Sendvič metoda u modne svrhe

Takozvana sendvič metoda odijevanja podrazumijeva to da gornji dio odjeće, onaj koji je najbliži glavi, bude u boji cipela. Što ste odlučili nositi između, gotovo da i nije bitno. Boje, teksture i stilovi odabranih komada automatski izgledaju povezanije ako se gornji i donji dio stajlinga podudara izgledom.

Ovu su metodu odijevanja do savršenstva izbrusile neke od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice, a ništa vas ne košta da je i sami isprobate.