APSOLUTNI HIT

Jakne u ovom izdanju nikada nisu bile poželjnije: Pronašli smo najljepše verzije za svačiji ukus i stil

31.10.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Stajlinzi ljubiteljica mode diljem svijeta i aktualna ponuda na policama trgovina dali su naslutiti da će i ove sezone trend prošivenih jakni i kaputa uživati ogromnu popularnost na modnoj sceni

Poznata modna tražilica Lyst iz mjeseca u mjesec bilježi porast pretraživanja za prošivenim modelima jakni za 61 posto, a kao što je to bio slučaj protekle godine, i ove je model s potpisom brenda Frankie Shop zaradio titulu najpoželjnijeg na modnoj sceni.

Riječ je o predimenzioniranom modelu prošivene jakne u maslinastozelenoj boji, a koja se od lansiranja protekle godine uspjela rasprodati u nekoliko navrata. Njezine jeftinije verzije i ove sezone krase police high street trgovina, a u odnosu na proteklu godinu, kada su prošivenim modelima jakni dominirali zagasiti tonovi, brojni brendovi sada su im odlučili podariti pastelni tretman.

Verzije prošivenih jakni u pastelnim tonovima plave, ljubičaste ili ružičaste nesumnjivo će podići baš svaki stajling ove sezone, a proteklih tjedana nisu im uspjele odoljeti brojne street style zvijezde okupljene na tjednima mode u svjetskim prijestolnicama.