bez skrivanja

Jessica Simpson pokazala kako izgleda bez trunke šminke, a obožavatelji je zasuli komplimentima

07.05.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jessica Simpson mnoge je prije nekoliko mjeseci oduševila svojom novom, vitkom figurom, a sada je svu pažnju privukla na sebe objavivši na Instagramu fotografiju bez trunke šminke. Izgledom je oduševila brojne pratitelje koji su je obasuli komplimentima

Bez trunke šminke, lica romantično obasjanog suncem te ležerno raspuštene duge, plave kose Jessica Simpson pozirala je za svoju najnoviju Instagram fotografiju te brojnim obožavateljima bez ustručavanja, u krupnom kadru pokazala svoj prirodan izgled. Sličnu fotografiju, no s kapuljačom na glavi, Jessica je objavila i na Instagram Storyju. Mnogi su pomislili kako je Jessicu na ovaj potez inspirirala pjevačica Adele koja je samo nekoliko dana ranije, povodom svog 33. rođendana, također objavila fotografiju bez šminke.

Uz objavljene fotografije 40-godišnja pjevačica, glumica i modna dizajnerica te majka troje djece napisala je: 'sunčano jutro' i 'ustani i zablistaj'. Ispod objava nizali su se komentari i pohvale. 'Hvala ti što si tako stvarna', 'I dalje prekrasna bez šminke', 'Tako si prirodno lijepa' ,'Ti si nevjerojatan primjer za ženu tvojih godina', samo su neki od brojnih komplimenta kojim su obožavatelji zasuli Jessicu.

Međutim, nekima nisu promaknule njezine pune usne te su zvijezdu 2000-ih prozvali za korištenje filera. Pjevačicu su već prije pratile glasine da je radila određene korekcije, a kasnije je i sama priznala kako je isprobala filere s hijaluronskom kiselinom no učinak joj se nije svidio. 'Usne su mi sada kakve su bile i prije, hvala Bogu,' rekla je u 2006. godine intervjuu za magazin Glamour.

U svojim memoarima 'Open book' iz 2020. godine Simpson je otkrila kako se dva puta podvrgnula estetskim zahvatima na trbuhu. 'Željela sam se riješiti strija i opuštene kože nakon trudnoće jer sam se toliko sramila svog tijela da nisam suprugu dopuštala da me vidi bez majice', otkrila je tada Jessica. Dodala je da, iako se nakon ih zahvata osjećala puno bolje, za samopouzdanje nužno je raditi i na svom mentalnom i emocionalnom zdravlju.