SMOOTHIE DIJETA

Jessica Simpson otkriva kako je smršavjela 30 kilograma

27.11.2012 u 12:45

Bionic
Reading

Jessica Simpson, koja je u svibnju ove godine postala majka djevojčice Maxwell, nakon poroda bacila se na strogu dijetu kako bi skinula kilograme nakupljene u trudnoći, a skinula ih je čak 30

Kako bi skinula kilograme nakupljene u trudnoći, Jessica Simpson podvrgla se programu mršavljenja WeightWatchers koji propagira zdrav način života. Četiri mjeseca Jessica se strogo pridržavala pravila i uputa te je smršavjela čak 30 kilograma.

Kako piše TMZ, 32-godišnja Jessica je četiri mjeseca pila niskokalorične smoothieje te jela mnoštvo proteina i povrća. Jessicin dijetni plan uključivao je omlete, piletinu, mješavinu slanutka, niskokalorične rezance, mnoštvo morskih plodova, ali najviše škampe, koje Jessica obožava pa joj dijeta nije preteško pala, a ukusne obroke pripremao joj je osobni kuhar.

Uz planski određenu prehranu pjevačica je i mnogo vježbala. Sa striktnim planom mršavljenja Jessica je počela u srpnju ove godine, a za početak se podvrgnula 15-dnevnoj 'smoothie dijeti' u sklopu koje je prvih nekoliko dana pila samo smoothieje, a tek kasnije u prehranu uključivala i ostale namirnice.

Nedavno je Jessica sudjelovala i u snimanju reklame za program mršavljenja WeightWatchers u kojoj je rekla: 'Osjećam popriličan pritisak okoline zbog svojih kilograma, no ja nisam supermodel. Ja sam samo Jessica koja se želi zdravo hraniti i biti zdravija zbog svoje kćeri. Ova dijeta funkcionira, osjećam se divno i želim biti bolja verzija same sebe.'

Recept za WeightWatchers smoothie

Sastojci:
200 grama zrelih i opranih jagoda
zrela banana srednje veličine
150 grama nemasnog jogurta

Priprema:
Uklonite peteljke na jagodama. Jagode stavite u blender i miksajte sve dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesu ulijte u čašu. U blender stavite bananu, jogurt i tri do četiri kockice leda, miksajte sve dok ne dobijete glatku smjesu te ulijte u čašu s jagodama.