DENIM MANIJA

Jennifer Lopez uspjela nadmašiti samu sebe: U traperu od glave do pete - i to doslovno

09.09.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Prijestolnicu Hollywooda slavna latino diva Jennifer Lopez ovih je dana zamijenila za rodni New York, na čijim gradskim ulicama ne prestaje privlačiti pažnju svojim upečatljivim modnim izdanjima

Predah od rada na lansiranju beauty linije 51- godišnja latino diva iskoristila je za posjet New Yorku u društvu djece i zaručnika, s kojim je u večernjim satima postala glavna zvijezda na ulicama Manhattana.

Slavni par zaputio se na romantičnu večeru u popularni restoran Carbone, a svojim modnim izdanjem J.Lo tradicionalno je privlačila pažnju prolaznika i objektiva dežurnih paparazzo fotografa.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoju prepoznatljivu figuru pješčanog sata Lopez se uvijek trudi istaknuti u svim prilikama, što je i ovoga puta bio slučaj, a poput brojnih zaljubljenica u modu, i sama je odlučila isprobati čari nošenja traper komada od glave do pete.

Uz kombinaciju uskog modela skinny traperica i korzetnog topa nosila je klasičnu jaknu legendarnog američkog brenda Levi's, no s naglašavanjem trapera nije stala samo na odjevnim komadima.

Svoje izdanje za romantičnu večeru sa zaručnikom, bivšom zvijezdom američkog bejzbola Alexom Rodriguezom, uspjela je naglasiti modelom vrtoglavih štikli od trapera, a kao prava ambasadorica američkoga brenda Coach, za koji je nedavno snimila modnu kampanju, zaokružila ga je njihovom ručnom torbom od različitih materijala trapera u patchwork maniri.