Bez filtera i šminke

Jennifer Lopez s 54 godine blista mladolikim sjajem, ali obožavatelji su podijeljeni

14.08.2023 u 21:10

Bionic
Reading

Jennifer Lopez obožavateljima je omogućila da zavire u njezinu beauty rutinu, i to bez filtera. Obožavatelje je oduševila sjajnom i blistavom kožom

Slavna J.Lo itekako još uvijek ima taj prepoznatljiv sjaj. U novom videu na Instagramu Jennifer Lopez otkriva tajne svoje ljepote i beauty rutinu zahvaljujući kojoj izgleda tako sjajno. U svojoj objavi slavna pjevačica je imala i poruku za obožavatelje koji misle da mladolik izgled ima zahvaljujući filterima.

'Bez filtera. Cijela. Ja. Ovo sam sada ja s 54. godine, blistava i sretna,' napisala je u opisu objave.

U videu, J.Lo, koja je prošli mjesec napunila 54 godine, svojim pratiteljima na Instagramu otkriv svoju jutarnju rutinu njege kože, govoreći: 'Upravo sam imala rođendan i osjećam se bolje nego ikad.'

Okrenuvši kameru kako bi otkrila niz JLo Beauty proizvoda, iz njezine vlastite beuaty linije, koji stoje na stolu, glumica 'golog lica' rekla je da želi svima onima koji misle da zapravo uopće ne koristi svoje proizvode pokazati da ih koristi svakodnevno te da glasine koje tvrde suprotno nisu istinite.

'Svaki dan, od svojih ranih dvadesetih nanosim kremu za sunčanje. S time treba početi od vrlo rane dobi,' rekla je Jennifer. 'U ovom videu nema filtera niti retuširanja', dodala je, noseći svilenkasti bež ogrtač.

Unatoč tome, određeni pratitelji nisu joj povjerovali, izrazivši sumnje kako je i Jennifer jedna od brojnih slavnih ljepotica koja je otišla 'pod nož'.

'Izgleda fantastično. Mlađe od 54 godine, ali definitivno je korišten filter na tom videu. Ili posebna rasvjeta', napisao je jedan pratitelj na Instagramu i dodao: 'Vidio sam druge njezine slike i izgleda drugačije nego na ovom videu. Ne kažem da ne izgleda fantastično, ali ovo je pomalo pogrešno.'

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

No, drugi dio obožavatelja izrazio je oduševljenje njezinim mladolikim i svježim izgledom te joj dali podršku. 'Imaš 54 godine i tako si prirodna i lijepa. Djevojko, prirodno je da ti ljudi zavide i mrze te,' napisao je jedan obožavatelj.