prava kolekcionarka

Muškarci su prolazni, ali ljubav Jennifer Lopez prema 'Birkinicama' je vječna

11.08.2023 u 16:12

  • +9

Jennifer Lopez i 'Jane Birkin' torbe

Izvor: Profimedia / Autor: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Mnoge dame dubljeg džepa ulažu u skupocjene torbe, a čini se da je diva Jennifer Lopez prava kolekcionarka kultnih Hermesovih torbi. Od ovih se modela ne odvaja, a ima ih u različitim bojama pa ih kombinira na cool načine

Gledajući seriju 'Seks i grad' koja je devedesetih godina bila uvid u glavne modne trendove, mnogi su sigurno upamtili poznatu rečenicu Samanthe Jones: 'To nije torba. To je Birkinica.' Upravo ta rečenica jasan je prikaz statusa ove Hermèsove torbe koja je tijekom godina zadržala svoj kultni status jedne od najpoželjnijih torbica svih vremena. Za ovu skupocjenu Hermèsovu Birkin torbu mnoge su dame spremne izdvojiti vrtoglavu cifru, a Jennifer Lopez može se pohvaliti s čak nekoliko njih, čime je postala prava kolekcionarka.

Doista, čini se da njezin ormar ima tako velik inventar legendarne Hermès torbice da diva ni ne razmišlja o tome da jednu od ovih kultnih torbica upotrijebi kao torbu u kojoj nosi svoje stvari za vježbanje. Ima više od toga da zadovolji sve svoje potrebe: od osnovnih crnih modela do rijetkih izdanja u posebnim bojama i u egzotičnoj koži.

Ovu kultnu torbu nosila je prvi put u Italiji 2008. godine, a otada se od nje ne odvaja.

Vjeruje se da je upravo verzija u boji konjaka bila njezina prva 'Birkinica'!

Nakon toga, Jennifer Lopez uložila je i u dvije crne torbice, no različitih veličina.

Kada je 2018. godine gostovala u emisiji Jimmyja Kimmela Lopez se pojavila u chic kombinaciji kariranog uzorka, a nosila je i Louboutin crne štikle te veliku crnu 'Birkin' torbu, a već godinu dana nakon pojavila se i s mini verzijom s lakiranom krokodilskom kožom.

Na Tjednu mode u Milanu 2019. godine Lopez je prošetala u upečatljivoj kombinaciji s velikim šeširom, a outfitu je sjajno pristajala i bež torbica u vrijednosti 27.555 dolara.

Osim klasičnijih verzija, Lopez se u javnosti pojavila i noseći modele kultne torbe u različitim efektnim bojama. Tako se može pohvaliti i crvenom, žutom, smaragdnom te mint zelenom torbom, a koje nosi u različitim prilikama.

Ipak, zvijezda kolekcije je 'Jane Birkin' torba u svijetloj bež nijansi sa šarama. Ta torba smatra se jednim od najrjeđih i najpoželjnijih komada među ljubiteljima ovog luksuznog francuskog brenda. Za ovu se mini torbu traži i oko 100.000 dolara na tržištu preprodaje, što objašnjava zašto se smatra pravim kolekcionarskim primjerkom!

boho chic

Jennifer Lopez u stilu 70-ih: Samt hlače itekako mogu biti laskave, a bijela majica je vječni komad

Pogledaj galeriju