NOSI SE BOB

Jennifer Lopez ošišala svoju dugu kosu

27.05.2015 u 09:23

Bionic
Reading

Teško da do vas nije stigla vijest da su bob frizure totalni hit ovog proljeća i ljeta, a Jennifer Lopez još je jedna slavna dama koja je pokleknula pred tim vrućim trendom

Na dodjeli Oscara prije nekoliko mjeseci Jennifer Lopez je uz glamuroznu haljinu nosila visoko povezanu kosu, a sada ju je skratila za pola dužine. Ostavila je šiške i boju meda, ali nije odoljela novom trendu, bobu

Tako se pop diva pridružila slavnim ljepoticama poput Jessice Albe, Sienne Miller, Rosie Huntington-Whiteley ili kraljice Letzije, koje su se odlučile na novu frizuru.

Bob nije zahtjevan za održavanje, a dužina kose do ramena idealna je jer je i dalje možete povezati.

Želite li biti ultra trendi, onda ćete napraviti i valove. Ne radi se o pravilnim kovrčama, već doista laganim valovima, razbarušenoj i opuštenoj kosi, kao da ste došli s godišnjeg odmora i niste se previše trudili oko frizure.

Zvuči jednostavno, ali i nije uvijek tako lako napraviti, a poznato je da slavne ljepotice redovno idu kod frizera kako bi postigle takav look. Želite li se okušati i naučiti kako stvoriti valove u kosi, probajte savjete stilistice slavnih glumica poput Reese Witherspoon i Veronice Lake.

Pop divu J. Lo u zračnoj je luci dočekao klaun i bacio konfete na nju, ali to joj se nije svidjelo, no otresla je konfete s odjeće i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. Iako je bila na putovanju, izgledala je odlično - otkrila je zavidne trbušne mišiće u crop vesti Michaela Korsa.