MAMAC ZA POGLEDE

Jennifer Lopez ne prestaje se hvaliti linijom iz snova u tajicama i kratkom topu

02.04.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Latino ljepotica Jennifer Lopez svoju je figuru istesala do savršenstva, a kako bi ostala u top formi, disciplinirano se godinama pridržava zdravog načina prehrane i naporno vježba

Pjevačica, glazbenica i uspješna poslovna žena, zanosna latino ljepotica prevalila je dalek put otkad je bila samo Jenny iz Bronxa s velikim snovima o uspjehu.

Zanosna Jennifer oduvijek se ponosila svojim oblinama koje je istesala do savršenstva, a dakako, vitka figura nije joj pala s neba. J. Lo je poznata po željeznoj disciplini kad se radi o tjelovježbi i zdravoj prehrani pa je ni globalna pandemija koronavirusa, koji je poharao i SAD, ne može spriječiti u provođenju programa tjelovježbi, a u tome joj je velika podrška njezin zaručnik, bivša sportska zvijezda Alex Rodriguez.

Par često na društvenim mrežama objavljuje snimke kako skupa vježbaju, pa su se uputili u teretanu u Miamiju, no ostali su razočarani kad su vidjeli da je zatvorena zbog opasnosti od širenja COVID-a19. Na kraju je vlasnik ipak odlučio progledati kroz prste slavnom paru te ih je pustio da vježbaju, a taj je potez Jen i Alexa, izazvao buru negodovanja na društvenim mrežema.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Velika ljubiteljica sportskih stajlinga pokazala je još jedne cool sportske tajice, kakve bismo rado vidjeli i u svojoj garderobi.

Lijepa Jen izgledala je fantastično u pripijenim šarenim tajicama u kombinaciji crvene, bijele i sive te kratkom sportskom topu koji je otkrio zavidne trbušnjake, vitki struk i istrenirane noge.

Ovaj savršeni sportski look upotpunila je kosom podignutom u ležernu punđu, retro sunčanim naočalama s metalik staklima i trendi tenisicama.

Jennifer Lopez promovira svoju novu kolekciju cipela Izvor: Profimedia / Autor: JLO / Planet / Profimedia

Ni ne sumnjamo kako će slavni par pronaći način da ostane u top formi vježbajući doma, a Jennifer Lopez je nedavno otkrila i kako im izolacija nije teško pala.

'U ovoj situaciji sretni smo ako smo zdravi i zbog toga moramo biti zahvalni. Ako ste zdravi i kod kuće, shvatite to kao gumb za resetiranje, poručila je.