Latino diva

Jennifer Lopez ima savršen ljetni stajling: Na ovakvom tijelu mnogi joj zavide, ali i ovaj komplet vrlo rado bi imali u ormaru

16.08.2021 u 14:48

Bionic
Reading

Ovaj vikend Jennifer Lopez posvetila je životnim užicima, a svoje obožavatelje počastila je još jednim sjajnim stajlingom koji je u istaknuo njezine slavne obline i figuru na kojoj bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice

Kako bi održala besprijekornu figuru Jennifer Lopez mora se pridržavati strogog režima prehrane i vježbanja. No, ovoga vikenda JLo se spremno opustila i uživala na godišnjoj zabavi naziva 'Day of Indulgence' koju tradicionalno svake godine organizira filmska producentica Jennifer Klein u svom domu.

Na zabavu 52-godišnja zvijezda stigla je u društvu 13-godišnje kćeri Emme Maribel Muniz, a ovom događanju u luksuznoj četvrti Los Angelesa pridružio se i niz drugih zvijezda, uključujući Oliviu Rodrigo, Christinu Hendricks i Alexandru Daddario.JLo i njezina kćer snimljene su prilikom dolaska na zabavu, a ulica u kojoj se nalazi kuća Jennifer Klein bila je krcata automobilima.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Be Like Water Media / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada se radi o dotjeranim stajlinzima, slavna JLo prava je inspiracija za jednostavne, a tako chic kombinacije. Ovom prilikom zablistala je u pravom ljetnom stajlingu koji je uključivao komplet od tri dijela. Hlače šireg kroja, vrlo kratki topić koji je otkrio njezine nevjerojatno oblikovane trbušnjake te sako od istoga materijala pokazali su se kao pun pogodak. Naime, upravo se u trodijelni kompleti približavanjem jeseni na velika vrata vraćaju u modu, a pravi hit su varijante s kratkim topićima.

Set koji nosi JLo djelo je dizajnerskog brenda Pucci, a ovo odijelo izrađeno je u Italiji, u potpunosti od svile. Djelomično elastične hlače visokog struka s lepršavom, oversized košuljom i topićem bez naramenica, a svaki dio ovog seta ukrašen je nježnim printom različitih nijansi bijele, sive i zelene.

Stajling u nježnim bojama mint zelene i blijede lavande JLo upotpunila je zlatnim lančićima, nezaobilaznim krupnim okruglim naušnicama te glamuroznim sunčanim naočalama i vrtoglavo visokim potpeticama.

Mamin stil slijedila je i njezina kći, 13-godišnja Emme koja je pak stigla u nešto ležernijoj kombinaciji koja je također uključivala kratki top i naglašeni struk.