tako efektno

Kakav par: Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni u romantičnom izlasku, a ona opet ima savršenu ljetnu kombinaciju

10.08.2021 u 10:27

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili su se s luksuznog odmora koji su proveli na luksuznoj jahti ploveći Mediteranom, no i dalje uživaju u romantičnim trenucima. Jedan od najslavnijih parova uočen je za vrijeme romantične večere, i to u usklađenim stajlinzima

Slavna latino pjevačica i glumica doista sjaji posebnim sjajem, a tome vjerojatno pogoduje i sreća u ljubavi. Novo/stari zaljubljeni par svoju ljubav više ne krije te doista uživaju u zajedničkim trenucima. Nakon povratka s krstarenja Mediteranom koje su proveli na luksuznoj jahti, JLo i Ben su ponovno u Hollywoodu, a vrijeme provode na romantičnim izlascima.

Toplu kalifornijsku večer par je iskoristio za odlazak na romantičnu večeru na Beverly Hillsu. Hodajući blizu jedno drugoga, dok je JLo držala Bena ispod ruke par je stigao na večeru u restoran Oliveta gdje su, kako navode stranu mediji, proveli više od dva sata. Par je blistao, a nikome nisu promaknuli njihovu usklađeni stajlinzi. I dok je Ben bio neodoljivo zgodan u klasici, crnim trapericama, bijeloj košulji i bež sakou, Jennifer Lopez pokazala je još jedan sjajni ljetni stajling koji laska njezinoj slavnoj silueti.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepršavu maksi suknju ukrašenu volanima i vrlo trendi kroja s kraćim prednjim dijelom kombinirala je s identičnim košulja - topićem na vezanje koji je istaknuto struk i dekolte. Kombinaciju je dodatno začinila klasičnim i elegantnim bež sandalama na visoku petu, zlatnim nakitom te svjetlom torbicom ukrašenom zlatnim detaljima. Vrlo jednostavno, a efektno, ovaj ljetni stajling odlična je kombinacija koji nudi izazovan izgled u kojem se osjećate udobno.

Osim romantičnih putovanja i izlazaka, Jennifer i Ben se bave i potragom za novom nekretninom u okrugu Los Angelesa. I dok neki nagađaju kako JLo traži novu kuću u koju će se iz Miamija preseliti zajedno s 13-godišnjim blizancima, Maxom i Emme, spominje se i mogućnost da se par s djecom useli zajedno u kuću.