NESRETAN ODABIR

Jennifer Lopez besprijekorno izdanje uspjela upropastiti lošim cipelama

05.03.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Nakon što je u ovogodišnjoj sezoni nagrada na crvenom tepihu javnost redovito oduševljavala raskošnim izdanjima, latino diva Jennifer Lopez sada se odlučila pozabaviti renoviranjem svog skupocjenog doma u Malibuu, za što je angažirala slavnu američku dizajnericu interijera Joannu Gaines

Slavnu 49-godišnju Jennifer Lopez dežurni paparazzi uočili su u razgledavanju vlastitog doma u pratnji kamera i američke dizajnerice interijera Joanne Gaines, koja je svjetsku slavu osigurala emisijom 'Renovator', u kojoj postojećim nekretninama uz asistenciju supruga Chipa Gainesa daruje potpuno novi izgled.

Sudeći po objavljenim fotografijama, latino diva nova je klijentica Joanne Gaines, čiji je zadatak renoviranje skupocjene nekretnine Jennifer Lopez smještene u kalifornijskom Malibuu.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U povodu sastanka s popularnom dizajnericom interijera, slavna J.Lo uskočila je u poslovni stajling kojim dominiraju bijele i kremaste nijanse. Ljubav prema skupocjenim dizajnerskim komadima 49-godišnja zvijezda ovog je puta naglasila kombinacijom kaputa i suknje modne kuće Gucci uz kremasti model dolčevite, dok na modnim dodacima ni ovoga puta nije štedjela noseći kultnu Hermesovu torbicu Birkin od pitonove kože.

Besprijekoran dojam poslovnog izdanja Jennifer Lopez, međutim, uspjela je značajno umanjiti odabirom svijetlosmeđih cipela sa zlatnom platforma petom – djelom luksuznog britanskog brenda Charlotte Olympia.

Cipele s platformom odavno su izašle iz mode, a zamijenile su ih kitten i block pete te one neobičnih oblika i dizajna, no slavna J.Lo, poput kolumbijske ljepotice Sofije Vergare, ne može se tako lako odreći vrtoglavih potpetica i platformi koje, nažalost, uspijevaju uprskati potencijalno dobar stajling.

  • +14
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia