DOBRA PRIJATELJICA

Jennifer Aniston ne želi da se Courteney razvede

13.10.2010 u 20:25

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston se nada da se njezina prijateljica Courteney Cox ipak neće razvesti od supruga Davida Arquetta. Iako pruža potporu prijateljici, ipak smatra da bi Courteney i David trebali pokušati spasiti brak

41-godišnja glumica Jennifer Aniston, koja je prije bila udana za glumca Brada Pitta, velika je potpora prijateljici Courteney Cox za vrijeme problema u braku s Davidom

Arquettom. Međutim, Jennifer ne želi da se par razvede i savjetuje im da pokušaju sve kako bi spasili brak.

Izvor blizak dobroj prijateljici Jennifer objasnio je za portal PopEater da je Jenn već dugo znala da imaju problema, ali da se uvijek nadala da će Courteney i David te probleme uspjeti riješiti. Jenn jako dobro zna koliko razvod može biti bolan i težak, te baš zbog savjetuje paru da ne žure s razvodom ako nisu razmotrili i najmanju mogućnost pomirenja.

Courteney je bila uz Jenn za vrijeme njezinog razvoda s Bradom Pittom te joj je puno pomogla. Kako stvari stoje, čini se da će sad biti obrnuto, a Jenn će se ponijeti poput prave prijateljice i uzvratiti uslugu.

Courteney i David nedavno su snimali zajednički film 'Vrisak 4' i članovi filmske ekipe potvrđuju da je odnos zahladio za vrijeme snimanja. Međutim, par ne želi pokazati koliko je njihov odnos u lošem stanju zbog šestogodišnje kćeri Coco.