ISKRENA GLUMICA

Jennifer Aniston: 'Moje grudi su takve kakve su, zašto bih ih se sramila'

14.08.2017 u 12:56

Bionic
Reading

U najnovijem intervjuu za Vogue Jennifer Aniston  progovorila je svojim malim beauty tajnama, održavanju vike linije, ali i grudima

Još otkako je utjelovila Rachel Green u Prijateljima' Jennifer Aniston slovi kao jedna od naomiljenijih holivudskih zvijezda, ali ne bez razloga. Uz njezino se ime ne vežu nikakvi skandali,  a iako iza sebe ima propali brak s Bradom Pittom, o svojoj bivšoj ljubavi nikad u javnosti nije rekla nijednu ružnu riječ. Pobornica je zdravog načina života i svoje ime veže uz brendove koji propagiraju takav stil života, pa je zaštitno lice vode SmartWater i 'zelenog' beauty brenda Aveeno. Poznata je po zavidnoj liniji, ali ne skriva da je za nju zaslužna željezna disciplina, puno uloženog truda i znoja.

Iako iza sebe ima velik broj uloga još uvijek je poistovjećuju s likom Rachel Green, a 'Prijatelji' na streaming servisima, kao i u reprizama TV kuća, i dalje žive svoj život. 'To je kao da sam zaleđena u vremenu. Cure mi prilaze i misle da još uvijek glumim u seriji', kaže glumica koju su nedavno, između ostaloga, prozvali pretečom pokreta 'oslobodite bradavice', i to zbog toga što su u scenema iz 'Prijatelja' Racheline bradavice mnogo puta bile vidljive kroz odjeću.

Jennifer Aniston Autor: Youtube

'Ne znam što bih rekla na to. Nosim grudnjak i ne znam zašto bih ih se trebala sramiti, moje grudi su jednostavne takve kakve su. Ali, neću se žaliti na tu titulu', kroz smijeh je za Vogue priznala 48-godišnja glumica. 

  • +11
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U razgovoru za kultni magazin dotakla se i svog famoznog otvorenog pisma u kojem je odlučila stati na kraj vječnoj temi je li ili nije trudna.

'Nisam više mogla  gledati naslove jesam li ili nisam trudna, nitko ne zna što se događa u nečijem životu,i zašto se to događa ili ne događa i kako se ta osoba osjeća. Ako  poželiš izaći u odjeći ispod koje ti se naziru bradavice  ili si naduta ili si pak nekoliko kilograma od svoje idealne težine – savršena si, bez obzira na to kako se osjećaš, gdje se nalaziš i što drugi misle. Treba se znati isključiti, a to može biti ponekad teško...', poručila je glumica.

  • +18
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povratak na televizijske ekrane

Nakon niza filmskih uloga koje su joj donijela novac, ali ne i naklonost kritičara, Aniston se uskoro ponovo vraća na male ekrane, ovoga puta u televizijskom projektu u kojem je udružila snage s Reese Witherspoon. Dvije glumcie seriju će producirati, ali i glumiti u njoj. 

Za razliku od brojnih današnjih zvijezda koje slavu održavaju i podgrijavaju objavama na društvenim mrežama, Aniston uspješno odolijeva tom trendu i ne misli pokleknuti .

'Pokušavam sačuvati zdrav razum. Kad vidim ljude oko sebe kako stalno gledaju  u mobitele, čini mi se da propuštamo toliko puno toga. Ionako je dovoljno teško danas odrastati i pronaći mjesto za sebe, a sada imaš još i  društvene mreže koje stvaraju dodatni pritisak jer stalno očekuješ hoće li se ili neće nekom svidjeti nešto si napravio. Stvaramo sami sebi umjetne izazove i to je užasno naporno', kaže Aniston.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tajna vitke linije

Glumica ne krije da opsesivno vjžeba, a priznaje da ima faze kada se drži određenih vrsta vježbi. Trenutačno je zaluđena novom vrstom vježbanja nazvanoj The Class. 'Radim 'The Class by Taryn Toomey' sa svojim trenerom. Bacam teške stvari uokolo, guram medicinske lopte i tresem i skačem s onim velikim konopima', otkrila je Aniston.

Osim religioznog vježbanja puno brige posvećuje i njezi kože. U intervjuu za Refinery29 nedavno je priznala da joj je slaba strana sunčanje, iako je svjesna da to nanosi veliku štetu koži.

'Borim se s tim jer se stvarno volim sunčati, pa pokušavam popraviti štetu. Za početak pokušavam smanjiti vrijeme provedeno na suncu,  a onda se pobrinem da kožu nahranim nakon sunčanja. Također u kremu za njegu kože dodajem aloe veru koju uzgajam u svom vrtu. Dobro je za kožu koristiti ne samo aloe veru u preparatima, već pravu biljku', kaže glumica.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia