IZGLEDA FANTASTIČNO

Jennifer Aniston istaknula vitku figuru u hit suknji sezone

16.03.2023 u 11:54

  • +2

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Aniston, zvijezda 'Prijatelja', kad se radi o modnim izborima doista ne zna za greške

Jennifer Aniston (54) velika je ljubiteljica modnog minimalizma, a u njezinoj garderobi najčešće prevladavaju neutralni tonovi, pa se i u Parizu odlučila za look u pomalo 'dosadnoj' bež boji.

Omiljena glumica, koja se proslavila ulogom simpatične Rachel Greene u kultnoj seriji 'Prijatelji', izgledala je sjajno u Parizu u stajlingu neutralnih tonova, kakvima je inače vjerna.

Jennifer, kojoj bi rijetko tko dao 54 godine, privlačila je poglede u svilenoj suknji midi dužine, topu iste boje i bež kardiganu sa zvonolikim rukavima, istaknuvši vitku figuru. Look je zaokružila decentnim zlatnim nakitom, a svoje je prepoznatljive uvojke nosila ovoga puta pomno isfenirane. Kao i uvijek, lijepa Amerikanka, koju ćemo vidjeti u filmu 'Murder Mystery 2' s Adamom Sandlerom, nije pretjerivala s make upom te se držala prirodnih tonova.

Nedavno je otkrila i da svoju zavidnu figuru i mladolik izgled održava meditacijom, tjelovježbom i redovitim pijenjem puno vode. 'Ne forsiram se toliko tijekom vježbanja jer to može dovesti do ozljeda kada tijelo i mozak nisu potpuno odmorni', rekla je zvijezda za InStyle, dodajući i da ponekad ima problema sa spavanjem.

Kako bi pomogla drugima da se nose s nesanicom, Aniston se udružila s programom Seize the Night & Day, koji uključuje podršku zajednice i resurse za one koji imaju problema sa spavanjem.

  • +5
Trendi suknje za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije