modna adaptacija

Jenna Ortega nakon Wednesday promijenila stil: 'Držim se tamnijih tonova jer izgledaju jako dobro na svima'

06.03.2023 u 17:14

Bionic
Reading

Glumica Jenna Ortega ulogom u seriji Wednesday osigurala je svoje mjesto u svijetu trenutno istaknutih glumaca i glumica, a njezine modne kombinacije u centru su pozornosti. Versaceova haljina koju je nosila na dodjeli nagrada SAG neodoljivo podsjeća na stil djevojčice Wednesday, nedvojbene modne inspiracije

Jenna Ortega je ulogom u seriji Wednesday privukla puno pozornosti, a to joj i godi. Pred njom je bio velik izazov utjeloviti kultni lik najmlađe kćeri obitelji Addams, a mnogi su mišljenja da je izvrsno obavila posao. Kako bi postigla tako uspješan rezultat, glumica se i privatno posve posvetila ulozi, a iz lika je crpila inspiraciju da bi razvila svoj stil.

Iako kaže da je glumila likove čija odjeća nije ono što bi inače nosila, ormar Wednesday Addams inspirirao je glumicu kada je preuzela ulogu najnovije Adidasove ambasadorice.

'Kada sam snimala 'Wednesday', odjednom sam stalno nosila samo crno. Nisam znala zašto. Iz nekog razloga moj je ormar jednostavno izgubio svu boju', rekla je nedavno Ortega.

'Volim ljubičaste komade. Možda je to zato što, nakon Wednesday, jednostavno ne nosim puno boja. Sada primjećujem da se držim tamnijih i zemljanih tonova, a sviđaju mi se jer izgledaju jako dobro na svima, ali i nekako potiču da probam nešto novo', rekla je Ortega opisujući novu Adidasovu kolekciju, čije je zaštitno lice.

Ormar djevojčice Wednesday obiluje crnim odjevnim komadima u gotičkom stilu, a taj stil nadahnuo je i glumicu koja modnu inspiraciju crpi od svog lika iz serije i to iskreno priznaje.

Za dodjelu nagrada SAG nosila je crnu Versaceovu haljinu sa steznikom u gotičkom stilu, outfit koji bi sigurno odobrila i sama Wednesday. Duga crna haljina visokim prorezom otkrila joj je nogu, a time i crne štikle s velikom platformom.

Tijekom dodjele nagrada s kolegicom Aubrey Plazom zasjala je na pozornici, a njihovu kemiju mnogi su pohvalili. Obje su poznate po svom smislu za sarkazam pa su se nekoliko puta našalile na svoj račun. Njihovo druženje nastavilo se kada je Plaza htjela 'uništiti' njezin photosession.

  • +22
29. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA