ćudljiva

Nije mogla sakriti temperament: Glumica Aubrey Plaza iznenadila ponašanjem na dodjeli SAG nagrada

27.02.2023 u 22:54

  • +8

Aubrey Plaza

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Petit for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Na svečanoj nagradi SAG slavila je, između ostalih, serija 'Bijeli lotus', a s njima i glumica Aubrey Plaza koja je tijekom svečanog govora izgledala ljutito jedva čekajući da siđe s pozornice. Nakon ponašanja koje je ostavilo obožavatelje u čudu, glumica je na zabavi pokazala dobro raspoloženje

Na dodjeli SAG nagrada okupili su se brojni glumci, a serija 'Bijeli lotus' dobila je nagradu za najbolji ansambl u dramskoj seriji. Među nagrađenim glumicama našla se i Aubrey Plaza, glumica iz nagrađene serije, koja je pokazala ćudljivo ponašanje tijekom cijele svečane večeri.

Tijekom velikog trenutka na pozornici kada je bio držan govor, glumica je pokazala svoje neraspoloženje koje je izazvalo negativne komentare publike. Prva situacija dogodila se nakon što joj je Jon Gries šapnuo nešto u uho zbog čega je glumica izgledala bijesno. Mnogi vjeruju da ju je kolega upozorio na nevolje s dekolteom haljine Michaela Korsa jer je glumica odmah popravila haljinu.

Sljedeći trenutak bio je uslijed govora F. Murray Abrahama kada je uputio molitvu žrtvama potresa u Siriji i Turskoj i molitvu za mir u Ukrajini i Rusiji. Ta poruka izgleda nije se svidjela glumici pa su ju kamere ulovile kako izgovara 'Isuse Kriste' s negodovanjem. Zajedno sa svojim suprugom iz serije, Willom Sharpeom, bila je jedna od prvih koja je napustila pozornicu dok su kolege još bile u zagrljaju.

Tijekom večeri pokazala je pomalo razuzdano ponašanje, svakako netipično od onog koje viđamo od glumica tijekom svečanih događanja.

Iza pozornice plesala je s F. Murrayem Abrahamom, ali zabavljala se i s kolegicom Jennom Ortegom. Htjela je upropastiti njezine fotografije pa je u pozadini pozirala u smiješnim izdanjima. Glumice su pokazale da imaju pravu kemiju u urnebesnoj razmjeni, što je natjeralo obožavatelje da zahtijevaju da glumice glume zajedno u filmu kao sestre.

  • +22
29. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA