BOJI SE RAZDVAJANJA

Jenn ne želi da njezin dečko radi

10.02.2012 u 15:28

Bionic
Reading

Čini se da se Jennifer Aniston jako zaljubila. Ona, naime, toliko želi svog partnera samo za sebe da više voli da je kod kuće nego da radi

Justin Theroux nije imao posao otkako je upoznao Jennifer Aniston. Točnije, on nije imao glumački posao od filma Wanderlust koji je snimljen 2010. godine, ali bio je jedan od njih četvero koji su trebali raditi na filmu Toma Cruisea koji izlazi ovog ljeta.

Dakle, nezaposlen je godinu i pol dana. I to po vlastitom izboru. Razlog je taj što bi to značilo razdvojenost od njegove Jennifer, koja zahtijeva da ne bude udaljen više od pet sati leta, što znači da ne može raditi međunarodni posao.
'Justin je nedavno odbio dvije uloge, i to na njezin zahtjev jer je dobio inozemnu ponudu, a ona ne želi biti odvojena od njega toliko dugo. Ima strah od razdvajanja i uvela je pravilo da udaljenost ne može biti veća od peterosatnog putovanja avionom, tako da je morao odbiti ponudu', rekao je izvor te dodao da Jennifer želi neprestano biti s njim.

Izvor se šali da se Jenn ponaša kao njegov pas koji ima strah od razdvajanja od vlasnika, pa kada ovaj dođe kući, samo uživa u njegovoj blizini. Isto tako, naglašava da je Justin 'veliki dečko' koji ima 40 godina i sam je mogao odlučiti želi li raditi ili ne.