KAO U BAJCI

Jelena Veljača kao hrvatska Carrie Bradshaw: Oduševila haljinom za vjenčanje

04.02.2018 u 20:46

Bionic
Reading

Na vjenčanje svoga brata Ivana Veljače, producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača odjenula je neobičnu, raskošnu haljinu koja je svojim bojama i krojem neodoljivo podsjećala na stajlinge vječne modne inspiracije – Carrie Bradshaw

Nakon nešto više od dvije godine veze, arhitekt i scenograf Ivan Veljača oženio je glumicu Anu Vučak, a o svemu je javnost doznala putem Instagram profila njegove sestre Jelene Veljače.

Jelena se naime putem društvenih mreža još od ranog jutra hvalila kako teku posljednje pripreme za taj veliki dan u njezinoj obitelji.

Prije nekoliko dana odabrala je haljinicu za svoju malenu Lenu, a onda je u zadnji čas osmislila i svoj stajling, za koji je bila zaslužna cijenjena hrvatska dizajnerica Matija Vuica.

'Dobro jutro. Veliko vjenčanje, ali ne moje, zato moram iskoristiti trenutak da podijelim ovu ljepoticu prije same ceremonije', stoji u opisu fotografije na kojoj poznata plavuša pozira.

Raskošna haljina koja je u gornjem dijelu poput obične crne majice, počinje se od struka prema dnu širiti u upečatljivoj ružičastoj boji. Po sebi ima ušivene i velike cvjetne uzorke od iste boje.

U brojnim komentarima ispod objave Jeleni su stizali komplimenti na račun izgleda, a neke je neodoljivo podsjetila na ulogu Sarah Jessice Parker (Carrie Bradshaw) u seriji 'Seks i grad'.

Na svadbu mlađeg brata, Jelena je došla sa suprugom Draženom Čučekom i dvogodišnjom kćerkicom Lenom, a cijela je proslava za njih izgledala kao iz bajke.

Novopečeni supružnici Ivan i Ana upoznali su se prije nekoliko godina, a ljubav se rasplamsala 2015. na filmskom festivalu u Puli, gdje su oboje boravili zbog poslovnih obveza. Ivan je naime uspješan arhitekt i scenograf, a Ana je javnosti poznatija kao voditeljica 'Parlaonice' na HRT-u, te iz uloge Goge u, mnogima omiljenoj seriji 'Kud puklo da puklo'.