ona joj liječi sve

Jelena Veljača otkrila svoj lijek protiv migrene

14.12.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Producentica, scenaristica i glumica često sa svojim fanovima na društvenim mrežama dijeli fotografije privatnih trenutaka, a na Instagramu se vidi da joj svu pažnju zaokuplja njezina Lena. Ovoga puta Jelena Veljača je objavila neodoljivu fotografiju preslatke dvogodišnje kćeri koja je, očito, njezin lijek protiv svega lošega

Jelena Veljača u potpunosti uživa u majčinstvu, a svojom iskrenošću i otvorenošću prema svim temama i onome što im se svakodnevno događa pokazuje kako nema tabua i da je sve zabavno na svoj način. 

'Ovako se nakon poroda liječi migrena', napisala je lijepa scenaristica i glumica pored fotografije na kojoj joj njezina djevojčica sjedi na ramenima dok poziraju pred zanimljivim zidnim tapetama.

'Ti trenuci, kada promatram Lenu sa strane, na dječjem rođendanu ili na engleskom za bebe, i kad vidim nju, posve posebnu, posve drugačiju, to su za mene trenuci kada sam sigurna da život ima smisla', izjavila je Jelena ranije.

Bilo kako bilo, preslatka plavokosa djevojčica je u svakom slučaju krenula maminim stopama po pitanju zaokupljanja pažnje.

  • +4
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL