ODLIČNO JOJ PRISTAJU

Jelena Rozga predlaže dva stajlinga za nadolazeće blagdane, a sve ovisi o tome kako ih želite provesti

19.12.2020 u 17:42

Bionic
Reading

Nadolazeće blagdane mnogi će zbog aktualne pandemije provesti u nešto drugačijem okruženju, bez velikih okupljanja i druženja na otvorenom, no to ne znači da ne možemo izvući maksimum iz situacije koja nas je zadesila. Vođena time Jelena Rozga se za ovogodišnje blagdane odlučila dotjerati, pa makar i za svoja četiri zida

Pjevačica je već okitila svoj stan blagdanskim dekoracijama, a i božićno drvce je tu. Nakon dekora, red je došao i na osmišljavanje blagdanskih stajlinga koje je potom podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Poput svake prave šopingholičarke, lijepa Splićanka u svom ormaru ima 'must have' komad - odijelo. Iako ih u svom ormaru ima poveći broj, za nadolazeću blagdansku sezonu odabrala je nešto glamurozniji model, idealan za doček Nove godine.

Iako ulazak u 2021. godinu možda nećete dočekati u nekom noćnom klubu s društvom, to ne znači da se ne možete malo dotjerati i zablistati punim sjajem, a Rozga predlaže dvobojno odijelo od teksturirane tkanine s potpisom njezina omiljenog domaćeg brenda eNVy room, čije kreacije često bira za posebne prilike.

Za sve one koji neće biti raspoloženi za visoke potpetice i elegantne stajlinge, uvijek postoji udobna alternativa - trenirke. Zahvaljujući kućnoj izolaciji uzrokovanoj pandemijom koronavirusa, potražnja za udobnim odjevnim komadima i obućom nikada nije bila veća, a sudeći po profilima slavnih dama i jednih od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice na Instagramu, trenirke su posljednjih mjeseci postale modni odabir broj jedan.

Pjevačica je nedavno u svoj ormar pospremila prigodnu crvenu trenirku s potpisom još jednog domaćeg brenda, Lulu Couture, koju je uskladila s kultnim Converse starkama.

  • +16
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL