prati emisiju

Jelena Rozga reagirala na nastup komičarke koja je izvela njezinu pjesmu 'Tsunami', evo što joj je poručila

07.12.2020 u 11:32

Bionic
Reading

Marinu Orsag je javnost upoznala kao uspješnu komičarku, a oni koji nisu upoznati sa stand-up komedijom, imaju je priliku upoznati i kroz nastupe u showu Nove TV. Do sada je odnijela nekoliko pobjeda u uspješnim transformacijama, a proteklog vikenda je 'utjelovila' jednu od naših najpopularnijih pjevačica koja je gledala 'Tvoje lice zvuči poznato'

Lik Jelene Rozge gledatelji su imali priliku već nekoliko puta gledati u showu kroz transformacije kandidata. U splitsku pjevačicu svojedobno se transformirao i pjevač Bojan Jambrošić s pjesmom 'Razmažena'. Protekle nedjelje taj je zadatak imala komičarka Marina Orsag, a njezin je nastup pratila i splitska pjevačica. 'Marina, bila si pravi tsunami. Taj rad nogu...', pohvalila je Jelena Rozga natjecateljicu TLZP-a.

  • +16
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Marina Orsag nije pobijedila, a žiri ovog puta nije bio oduševljen njezinom ulogom. 'Imam osjećaj da ti ova uloga nije sjela. Htjela si zvučati kao ona, ali se to malo otelo kontroli, no zavela si kameru i nas', poručila joj je Indira Levak. Po njoj je Marina u prošloj emisiji briljirala, a ovaj nastup je, rekla je, bio osrednji. 'Na momente si zvučala kao Jelena, poslije to nije išlo tako glatko', istaknula je pak Nives Celzijus.

Izvor: Društvene mreže

Pobjedu u 13. emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odnio je Marko Braić koji je sjajno prikazao Rag'n'Bone Mana, istarski glumac koji je jedan od najvećih favorita showa.

  • +6
Tvoje lice zvuči poznato - 13. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV