omiljen model

Jelena Rozga modno zablistala u hit čizmama

13.02.2017 u 21:52

Bionic
Reading

Jelena Rozga u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati modnim stilom, a tijekom boravka u Beogradu pohvalila se novom kombinacijom potvrdivši da ništa ne prepušta slučaju

Naša popularna pjevačica trenutno boravi u Beogradu, a svoje vjerne fanove na Instagramu počastila je fotografijom novog stajlinga upotpunjenim hit čizmama koje jednako obožavaju poznate trendseterice i slavne Hrvatice.

Sjajne crne čizme duboko izrezane sa svake strane gležnja i ukrašene kopčama djelo su modne kuće Balenciaga, a Jelena ih je ovaj put istaknula uz minijaturnu kožnu suknju, vestu opuštenog kroja i kaput od brušene kože s krznenom podstavom.

Minimalističku dnevnu kombinaciju, dodatno je obogatila odabirom crne torbe tote, a pozitivnih komentara na Jelenin stajling ni ovaj put nije nedostajalo.

Jedna od najpopularnijih domaćih estradnih zvijezda, nedavno se osvrnula na veliki stilski zaokret priznavši da inspiraciju za outfite često pronalazi upravo na Instagramu, izdvojivši Ljupku Gojić Mikić kao ženu nepogrešivog stila koja modu nosi na ležeran i zabavan način.

'Već negdje dvije godine osmišljavali smo i gradili moj novi pravac u odijevanju. Tražili smo nešto u čemu ću se ja dobro osjećati i što će biti jednostavno, klasično, a opet modno zanimljivo. Opustila sam se i prepustila i izvrsno se osjećam u takvim minimalističkim kombinacijama. Mislim da smo pronašli taj modni balans koji meni najbolje odgovara, minimalizam jednostavnih i oštrih linija, ali uvijek elegantan i ženstven. Moram priznati da sam i samu modu jako zavoljela, volim je promatrati, istraživati, upijati. Svoj stil opisala bih kao klasičan minimalizam, ali s uvijek izraženom notom ženstvenosti', priznaje Jelena.