ZNA KAKO IH NOSITI

Jelena Rozga isfurala odličnu haljinu uz hit čizme o kojima bruji modni svijet

29.09.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Odvažna pjevačica Jelena Rozga objeručke je prihvatila vodeći ovosezonski trend i kombinirala ga na sjajan način. Nabavila je robusne čizme o kojima bruji modni svijet, a koje su zbog svog izgleda podijelile mišljenja

Combat čizme koje smo posljednjih mjeseci viđali na vodećim svjetskim trendsetericama Gigi Hadid, Oliviji Palermo ili Irini Shayk postale su sve traženiji modeli. Ove jeseni mnoge ih žene biraju, a druge se još dvoume zbog njihova izgleda.

Čizme inspirirane planetarno popularnim martensicama na vezanje dobile su svoju novu verziju. Ukrašene su tek rastezljivom gumom zbog koje se lako obuvaju. Ove su čizme do visine polovice potkoljenice bile odabir naše pjevačice Jelene Rozge, ujedno jedne od prvih Hrvatica koja je prihvatila ovaj trend. Riječ je o trenutno najpoželjnijem modelu luksuzne modne kuće Bottega Veneta, brendu za kojim luduju sve trendesterice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💚

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Nekoć su možda ovakvi modeli bili rezervirani za punk, rock ili metal skupine, a danas ih uz razigrane stajlinge kombiniraju šminkerice.

Rozga ih je s lakoćom uklopila u svoj karirani stajling, takozvanu košulja-haljinu brenda Diesel i dizajnersku kožnu torbicu u crnoj boji.

Gdje sve možete nabaviti robusne hit čizme, provjerite OVDJE.

  • +10
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije