NOVI HIT

Jelena Rozga i Gigi Hadid znaju kakve se traperice nose

20.01.2016 u 11:03

Bionic
Reading

Nove hit traperice s printom nose slavne zvijezde poput 'it' djevojke današnjice Gigi Hadid, ali i naše slavne Hrvatice poput Jelene Rozge

Traperice su idealne za baš svako godišnje doba i lako ćete ih upariti s trendi kaputom ili omiljenim gležnjačama, a novi hit, print, uljepšat će vam zimske i često tmurne dane.

Stoga uz omiljene skinny ili boyfriend traperice u svoju kolekciju dodajte i one sa zvijezdama ili cvjetićima jer ćete ih sigurno nositi cijelo proljeće, a možda i ljeti kad dođe kišni dan.

Gigi Hadid je postala prava predvodnica kada su trendovi u pitanju pa ne čudi to da se već prošetala u jednima od njih. Crne traperice ukrašene srcem i sjajnom zvijezdom uspješna je 20-godišnjakinja nosila tijekom putovanja do Pariza. Uz crne gležnjače Stuarta Weitzmana i trendi kaput u camel boji, lijepa je Gigi opet modno oduševila.

#photooftheday #smile #happy #positive #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Da će se traperice s printom nositi dulje od jedne sezone, potvrdila je kolekcija Stelle McCartney, a ona je dizajnirala komad posut cvjetićima, ali i zvijezdama. Upravo je te traperice prije nekoliko dana nosila naša pjevačica Jelena Rozga. Simpatični street style look Jelena je zaokružila gležnjačama od brušene kože Gianvito Rossi i dolčevitom, a to su dva trenda koji se nose ove zime. Dok se Gigi ne odvaja od omiljene torbe Saint Laurent Monogramme, naša Jelena za šetnju gradom radije nosi manju crnu torbicu Stelle McCartney.