JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ:

Jelena će raditi, a ja ću se odmarati

17.04.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Glumac Janko Popović Volarić presretan je što je dočekao kraj snimanja druge sezone sapunice 'Najbolje godine' jer se konačno može naspavati i posvetiti sinu i supruzi s kojom planira romantično putovanje u Pariz

'Danas sam spavao do 11, onda sam spavao popodne i još sam navečer isto malo prilegao. Nakon završetka snimanja sapunice prvih dva dana spavaš kao konj, a onda se tjedan dana budiš u pet ujutro. Većina ljudi bude dobro do završnog tuluma, a sljedećih par dana se u pravilu osjećaju pomalo prazno. Ja najčešće budem jako sretan. Konačno ću se naspavati i otići na košarku nakon sto godina', najavljuje Janko, koji se također veseli romantičnom putovanju u Pariz.

Ići ću za par dana u Pariz uživat sa ženom, bez ikakvog plana. Ja odbijam planirati, to prepuštam drugoj polovici', priznaje Janko, koji je odlučio ozbiljno pauzirati sa snimanjem sapunica i dati si prostora da vidi što želi.

'Ovakav tempo se ne da izdržati. Već pet godina snimam svaku sezonu sapunice, plus film, plus predstave, plus fakultet, tako da mi treba malo odmora', kaže Volarić te dodaje da od zarađenih honorara nije uspio previše uštedjeti, no financije ga ne brinu jer će se za kućni budžet u nadolazećem periodu pobrinuti Jelena.

'Nas dvoje stalno radimo, no to su sve freelance poslovi, nije da se razbacujem, no slabo mi je ostalo za crne dane. To nije nekakav problem jer naizmjence radimo velike projekte. Tako da mi je žena sad omogućila malo slobode, ja sam prije toga to omogućio njoj', objašnjava popularni glumac koji je na parti povodom završetka snimanja serije 'Najbolje godine' došao sam jer je Jelena odlučila kod kuće pričekati da novinari napuste zabavu.