NOVA BOJA KOSE

Jedva smo je prepoznali: Mia Negovetić ovog se ljeta odlučila na još jednu promjenu imidža

06.07.2022 u 21:32

Bionic
Reading

Na svom je Instagram profilu Mia Negovetić objavila svoju novu fotografiju s plaže, a umjesto tijela u bikiniju, svi su bili fokusirani na njezinu novu boju kose, zbog koje je gotovo neprepoznatljiva

Odrastala je pred svjetlima reflektora, stoga ne čudi da hrvatskoj javnosti još nije sasvim 'sjelo' da Mia Negovetić više nije djevojčica već 19-godišnja djevojka, koja baš kao i sve njezine vršnjakinje uživa u promjenama imidža, ponajviše u isprobavanju raznih boja kose.

Tako je i ovoga puta na Instagramu otkrila da je iz plave, a potom i tamnosmeđe, svoju kosu obojala u crno, zbog čega su dodatno došle do izražaja njezine plave oči.

Mia Negovetić objavila je na Instagramu fotografiju snimljenu negdje na plaži, odjevena u bikini i ravno gledajući u kameru, a za svoju promjenu imidža dobila je i pregršt komplimenata.

  • +3
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Inače, nedavno je u intervjuu za tportal progovorila o svom modnom izričaju, kada je rekla: 'Moj je modni izričaj 'oblačim se kako se osjećam'. Svaki dan sam u drugačijem raspoloženju, pa prilagodim odjeću tome. Najviše volim nakit, nosim puno naušnica i pirsića, pa nekako imam osjećaj da na to potrošim najviše novca. Iako mi je bitan outfit u cijelosti, da sve nekako paše, a da se ja osjećam ugodno u tome. Nikad ne nosim nešto u čemu se ne osjećam ugodno, bilo to pitanje scene, bilo svakodnevnog života.'