ODLAZAK U AZIJU

Najstariji sin Maddox je napušta: Angelina Jolie jedva je suspregnula suze na rastanku

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA

Glumica Angelina Jolie stigla je s najstarijim sinom Maddoxom u Južnu Koreju kako bi ga ispratila na studij, gdje će provesti narednih nekoliko godina

Oskarovka Angelina Jolie ne krije tugu što njezina djeca brzo odrastaju. Tako se na sveučilištu u Južnoj Koreji uz nekoliko okupljenih novinara i paparazzi fotografa suzdržavala da ne brizne u plač. Naime, Jolie je došla ispratiti najstarijeg sina Maddoxa koji je ovdje započeo svoj studij.

Njezin 18-godišnji sin, kojeg je posvojila iz Kambodže još kao malenog dječaka, odlučio je studirati biološki inženjering. Na Sveučilištu u Seulu, glavnom gradu Južne Koreje, provest će narednih nekoliko godina, a živjet će u domu s ostalim studentima.

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: richard.s.choi/ MEGA

'Odlazi danas, zato sam ovdje. Pokušavam ne plakati. Fakultet koji je odabrao jako je dobar, mislim da će biti zadovoljan', rekla je 44-godišnja Jolie jednom od Maddoxovih kolega dok su novinari znatiželjno prisluškivali razgovor.

Maddoxovi braća i sestre, ostalih petero djece koju Jolie ima s glumcem Bradom Pittom, nisu viđeni. Pretpostavlja se da su, po dogovoru, već neko vrijeme s ocem, dok Angelina ne odradi snimanje filma u Novom Meksiku.

  • +14
  • +11

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!