vječni komad

Jedna od najtrendi djevojaka današnjice dokazuje da će ove balerinke biti jedan od najpoželjnijih komada

20.01.2023 u 14:17

Bionic
Reading

Iako smo još uvijek do koljena u čizmama, nikada nije prerano 'škicnuti' modele koje ćemo nositi s prvim danima proljeće. Dokazuje to i Bella Hadid čiji stajling predstavljen na Instagramu pokazuje Miu Miu balerinke u punom sjaju

Belli Hadid nije dugo trebalo da uskoči u kultne satenske balerinke s potpisom brenda Miu Miu. Nakon što su debitirale u kolekciji za jesen/zimu 2022., na pisti uparene sa sportskim odijelima, svilene ravne cipelice postale su glavni dio modnih zabava i modnih dodatak gošći prvim redovima.

Bella je na Instagramu svoje Miu Miu balerinke sjajno stilizirala s debelim lila čarapama. Za stajling koji momentalno privlači pažnju Bella je nosila kratki top s uzorkom, meku, baršunastu suknju i zeleni kardigan u boji kadulje pričvršćen jednim gumbom na vrhu – komad koji neodoljivo aludira na vrlo poželjnu Y2K estetiku. Dodatak ledenoplavog sjenila za oči i svjetlucave ružičaste usne pojačali su efekt nostalgičnog učinka.

Zaljubljenice hvale ove ravne cipelice ne samo zbog njihovog privlačnog izgleda već i velike udobnosti. A mogućnosti kombiniranja, pojačane popriličnim izborom boja i materijala dodatno pojačavaju njihovu poželjnost. I dok se klasičarke 'pasti' pred crnim i smeđim modelima, varijanta u nježno ružičastom satenu probdit će i najuspavaniju romantičarku.

Cipelice koje zovu na proljeće dokazuju bezvremensku privlačnost balerinki koje, unatoč smjenama trendova uvijek bivaju rado viđen komad u ormar. Ovog proljeća sigurno ćemo ih nositi uz traperice, ali i midi suknje.

Miu Miu balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije