ČAROBNI TRENUCI NJEGE

Jedinstvena kolekcija limitiranog izdanja limenki Nivea kreme

18.03.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Bila jednom jedna krema koja je kožu činila prekrasnom, koja je bila simbol nježnosti, koja je štitila i koja je imala posebno mjesto u našim srcima...

Nivea krema doista je čudesna. Svestrana i puna skrivenih talenata. Njen aktivni sastojak Eucerit bio je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije Nivea kreme je i njen miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice. Taj poseban miris priziva nam lijepe uspomene iz djetinjstva. Tijekom djetinjstva i odrastanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka onaj je između roditelja i djeteta prije spavanja. Ključan dio ovog trenutka priča je koju roditelj priča djetetu, priča koja ih oboje vodi u čaroban i predivan svijet. Kroz njih, roditelji uče djecu različitim životnim vrijednostima u okruženju ispunjenom zabavom.

Ove godine Nivea s ponosom predstavlja jedinstvenu kolekciju limitiranog izdanja limenki Nivea kreme s predivnim ilustracijama koje prate posebno osmišljene priče za djecu dostupne u obliku knjižica te na web stranici www.nivea.hr/price. Za razvoj Nivea priča zaslužni su: dječji pisac Udo Weigelt koji na poseban način kombinira edukativne bajke s uzbudljivim avanturama te ilustratorica Joelle Tourlonias koja je čarobne likove pretvorila u stvarnost.

Glavni likovi u pričama uključuju malog Luku i njegovu sestru Miju te njihovu igračku Zeca. Tu je i mala nestašna Vila koja je uvijek spremna za avanture. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

Preporučene maloprodajne cijene posebnog izdanja NIVEA kreme iznose: 8,90 kn (30 ml), 15,90 kn (75 ml) i 21,90 kn (150 ml).