NAJPOŽELJNIJA

Jedina boja s kojom ove sezone ne možete pogriješiti

15.05.2016 u 20:56

  • +22

Trendi krpice u hit boji sezone

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Čista, svježa, zrači samopouzdanjem i zavodljivošću – sve su to riječi kojima modni stručnjaci opisuju hit nijansu sezone. Riječ je o svijetloplavoj boji koja ove sezone dominira

I ove sezone modna industrija nalaže nošenje pastelnih boja od kojih uvjerljivo dominiraju svijetloružičasta i svijetloplava. Nijansa koju mnogi nazivaju baby blue zahvalna je zbog mnogo razloga. Idealnom će se pokazati u kombinaciji i s bijelom i jarkim bojama.

Gotovo da ne postoji dućan koji ove sezone u kolekcije nije uključio barem jedan predmet ili odjevni komad u svijetloplavoj. Pratiti svijetloplavi trend ne mora nužno značiti da se od nje mora sastojati cijela kombinacija. Dovoljnim će se pokazati kombinacija s, primjerice svijetloplavom košuljom ili modnim dodatkom torbice.

Glavna je karakteristika komada ove sezone u oštrim krojevima koji su u kontrastu s dosadašnjom percepcijom nježne i romantične svijetloplave.

U aktualnim kolekcijama posebno se izdvajaju svijetloplave bluze, haljine i suknje u kojima ove sezone nikako ne možete pogriješiti.