TRAŽENA GLUMICA

Je li vam već pomalo dosadila Doris Pinčić?

01.03.2017 u 14:50

Bionic
Reading

23-godišnja Zadranka Doris Pinčić je u vrlo kratkom roku kao Lara osvojila tržište koje se potpuno zaljubilo u simpatično novo lice

Kad je Jelena Popović Volarić, scenaristica i kreativna producentica serije 'Larin izbor', prije početka emitiranja rekla da će nas oduševiti glavna junakinja, nismo znali da će ta rečenica biti pravo proročanstvo.

'Oduševit će vas prelijepa Doris Pinčić, glavna junakinja. Bolno je gledati to koliko je lijepa. I priča, naravno, tipična za naše podneblje - o muškarcu, kapetanu, koji ostavlja voljenu ženu zbog mora, i o njoj, koja ga čeka... Ako treba, i zauvijek. Sigurna sam da će se mnoge žene poistovjetiti s tom pričom', rekla je Jelena Popović Volarić predvidjevši uspjeh mlade glumice. Što je najbolje, to se i dogodilo, a Doris Pinčić je krenula na svoj put prema vrhu.

Za licem 23-godišnje Zadranke su poludjele sve veće kompanije pa je u kratkom roku postala najpoželjnija osoba za zaštitno lice.

Tako je Doris Pinčić tijekom snimanja 'Larinog izbora' postala zaštitno lice namaza ABC za koji je snimila spot. U veseloj atmosferi na snimanju Doris je osvojila sve prisutne, a sigurno nije ostala gladna.

Nedugo zatim njen dečko Boris Rogoznica i Doris su postali zaštitna lica zlatarnice Zaks za koju su odglumili prosidbu, a Doris je osvanula i na njihovim plakatima.


No to nije sve. Njeno lice je osvanulo na još jednom plakatu, a Doris Pinčić i psi Mala i Toro s njih poručuju: 'Neka tvoj izbor bude udomljavanje!' Plakati ovogodišnje kampanje Prijatelja životinja su postavljeni u Zagrebu, Varaždinu, Koprivnici, Osijeku, Vukovaru, Puli, Rijeci, Rovinju, Opatiji, Poreču, Splitu, Šibeniku, Zadru i Dubrovniku i drugim gradovima te pozivaju građane na udomljenje napuštenih životinja.

Lijepoj Zadranki je pošlo za rukom u svojoj kratkoj karijeri TV glumice prošetati se crvenim tepihom u Cannesu u dugačkoj satenskoj haljini, poput prave holivudske dive. Ona i kolega Filip Juričić bili su pozvani na Chivasovu zabavu na kojoj su se pojavili i Eva Longoria, Alec Baldwin, Tilda Swinton i drugi.

U kratkom vremenu Lara se pojavila i na velikom ekranu. Trenutno se Doris Pinčić bavi promidžbom svog filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ', a svi pomno paze na njen izgled. Doris oblači dizajnerske haljine, ali bez obzira na glamur koji je okružuje, ona je i dalje skromna i pristojna djevojka.

'Bilo je uspona i padova, zasićenja, ali generalno, ja jako volim tu Laru i ona je postala dio mene', rekla nam je nedavno.

Osim velikog platna i osvajanja malih ekrana, Doris se već okušala na kazališnim daskama. Mlada glumica je tako nedavno nastupila u predstavi 'Slijepe ulice' zadarske kazališne udruge Igrajmo se, a to joj je bila prva kazališna uloga. Predstava se temelji na nagrađivanoj drami Gordane Ostović, a režirala ju je Matija Šango-Šimurina. U 'Slijepim ulicama' osvješćuje se problematika nasilja u društvu kroz priču o dvoje mladih ljudi suočenih s njime.

Dobila je čak i pjesmu. 'Pjesmu 'Što još mogu da ti dam' posvetio sam Doris, s kojom sam proveo poprilično lijepih i zabavnih trenutaka...', izjavio je njen dečko Boris za portal eZadar te u spot uklopio njen skok s Masleničkog mosta.

Ima toga još. Doris je uspjela u pauzama snimiti i videospot za pjesmu 'Providenca' pa je popularni instrumental iz serije dobio vokale koje su otpjevali Tonči Huljić i Petar Grašo. Uz Doris, u njemu se pojavljuje Ornela Vištica.

Na pitanje bi li se skinula za potrebe filma, Doris je nedavno rekla: 'Vjerojatno bih ako to uloga zahtijeva. Da glumim Evu u rajskom vrtu, ne bih imala problema s tim', rekla je za Gloriju.

Vjerojatno već netko piše scenarij…