S.DRESS BY LANA BIONDIĆ

Je li svaka žena seksi u ovim haljinama?

21.11.2013 u 10:55

  • +16

Dreft Fashion Week Zagreb: S.DRESSHOW springsummer '14

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Prvu večer modne poslastice Dreft Fashion Weeka otvorila je samostalna revija S.dressa, autorice Lane Biondić, a na modnoj pisti nizale su se elegantne i ženstvene haljine, badići i krpice za plažu te S.defile, duge i seksi haljine stvorene za crveni tepih

Podijeljena na tri dijela, revija najnovije kolekcije za nadolazeće proljeće/ljeto Lane Biondić započela je prepoznatljivim nastavkom dosadašnjih kolekcija bon-ton chic haljina pod nazivom 'Silhouette & Decolletes', čistih i pročišćenih linija, lišenih suvišnih detalja. Vrlo klasičnog i ženstvenog kroja, haljine, kao i cijela kolekcija, beskompromisno prate liniju ženskoga tijela savršeno ocrtavajući siluetu. Vrlo senzualne haljine mahom sežu tik iznad koljena čineći tako odličan odabir za različite prigode. Za oko posebno zapinju dvobojne haljine s gornjim dijelom u jarkoplavoj ili narančastoj nijansi, a za vječite modne klasičarke tu je i neizostavna mala crna haljinica koju Lana vidi u pomalo razigranom obliku, uskoga gornjeg dijela, naglašenog struka i donjega plisiranog dijela.

Vječite zavodnice i one koje doista haljinu žele nositi kao drugu kožu vjerojatno će posegnuti za kratkim haljinama asimetričnih duljina s prednje strane, ispod kojih se malo toga može skriti. Romantičarke će pak doći na svoje prljavoružičastom haljinom srednje duljine, bogatog materijala po uzoru na 50-e, a pojasom naglašenog struka i doista seksi izrezom na leđima.

Od prvoga dana S.dress je napravio tržišni bum u Hrvatskoj i stekao status brenda najpopularnijih haljina, što potvrđuje gotovo svaka rasprodana kolekcija, a ovoga puta Lana je predstavila i dva podbrenda, S.beach i S.body. Kolekciju pretežito bešavnog ultra shape donjeg rublja te kolekciju kupaćih kostima i beach-weara predstavili su uski bodiji bez rukava u jarkim neonskim bojama poput ljubičaste, kratke i uske plisirane suknjice te duge suknje. Must-have kombinacija svakako je kupaći kostim kombiniran s dugom suknjom. Onima koji žele biti u trendu čak i na plaži za oko će svakako zapeti gaćice visokog struka koje se u tren oka pretvaraju u kratku suknjicu kao stvorenu za vruće ljetne dane. Dramatični look predstavljen je crnim badićem u kombinaciji sa suknjom od crnoga tila.

Nakon badića modnom pistom prodefilirala je modna kolekcija S.defile koju Lana razvija za zapadna tržišta Europe, kao i za SAD-a, u kojem su vrlo duge i seksi haljine njezinog brenda tražen hit. Vrlo jednostavne haljine elegantna su baza za svaku priliku. Senzualne i ženstvene, naglašavaju svaku oblinu, a među uskim haljinama našlo se i nekoliko modela nešto šireg i lepršavog donjeg dijela. Uzdahe mnogih svakako je izazvala smaragdnozelena duga haljina dubokog dekoltea, nešto šireg donjeg dijela te pomalo u španjolskom stilu. Oni koji doista žele privući pažnju na sebe sigurno će to učiniti neonskoljubičastom haljinom visokog proreza. Beskompromisno elegantne i ženstvene, bez nepotrebnih detalja, S.defile haljine odličan su način da budete u centru pažnje.