NEPREPOZNATLJIVA GWEN

Je li slavna plavuša koju stalno prozivaju zbog plastičnih operacija pretjerala s ovim lookom?

27.10.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Nekoć glavna pjevačica rock sastava 'No Doubt' pojavila se u ružičastoj floralnoj haljini s naglašenim ramenima i puf rukavima i pokazala da njena promjena imidža uključuje i stilski zaokret. Haljinu je kombinirala uz zanimljive zlatne čizme do gležnja. Pažnju je plijenio i njen suprug, country pjevač Blake Shelton koji je spojio nespojivo - elegantno i kaubojsko

Gwen Stefani na dodjeli nagrada MATRIX pojavila se sa suprugom, Blakeom Sheltonom, kojeg je upoznala na snimanju američkog showa 'The Voice'. Neuobičajeno modno izdanje u ružičastom mnoge je zainteresiralo jer je Gwen sebe predstavljala kao klasičnog tom boya, odnosno curu dečkića.

Stefani je i sama rekla kako se sada odijeva ženstvenije no ikad pa je za ovaj event odabrala ružičastu haljinu s uzdignutim ovratnikom i naglašenim 'puf' rukavima. Osim floralnih motiva na haljini, pjevačica se odlučila za mikro torbu u obliku ružičastog cvijeta. Cvjetiće kombinirala je uz zlatne gležnjače u skladu s dugim noktima u istoj boji.

'Uživam dopustiti da taj dio mene sada izađe na vidjelo, jer kad sam bila u No Doubtu, nikad se nisam smatrala seksi. Čak i u svojim 30-ima bila sam tom boy. Jedva da sam ikada nosila torbicu,' komentirala je Gwen promjenu svog imidža.

  • +8
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pjevačica je nedavno sve iznenadila potpuno promijenjenim izgledom koji je rezultat plastičnih operacija. Iako ju je i suprug odgovarao od operacija, glumica je zagladila svoje lice do neprepoznatljivosti.

Popularni country pjevač ovaj put nije nosio kaubojski šešir, ali je spojio pomalo nespojivo - kravatu i traperice. Odlučio se za elegantni poslovni outfit odabravši sako, prsluk, kravatu i bijelu košulju, te sve u svom stilu nadogradio trapericama i kaubojskim čizmama.