UISTINU JE PRETJERALA

Gwen Stefani ovo nije trebalo: Obožavatelji se zgražaju nad njezinim novim izgledom

14.09.2022 u 08:27

Bionic
Reading

Kao pjevačica grupe No Doubt 90-ih probila se na svjetsku glazbenu scenu i stekla milijune obožavatelja diljem svijeta, a njezina popularnost ne blijedi ni danas, za razliku od njezine ljepote koju je sama narušila pretjeranim estetskim zahvatima

Gostujući u emisiji Setha Meyersa, nitko nije ni čuo o čemu je govorila pjevačica Gwen Stefani jer je njezin izgled ostavio sve bez riječi. Nekada prelijepa glazbenica, prepoznatljiva po izblajhanoj kosi i svom zaštitnom znaku - jarkocrvenom ružu - danas je neprepoznatljiva zbog estetskih zahvata kojima se, očito, zaigrala.

U emisiji je govorila o svojoj novoj kozmetičkoj liniji, ali i sudjelovanju u showu 'The Voice', čija je članica žirija, no zategnuto lice, zbog kojeg su joj se oči podigle i nakosile, ali i operirani nos i napumpane usne, upadali su svima u oči.

Gwen Stefani Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Komentara na njezin izgled nije nedostajalo, a oni su se počeli odmah nizati ispod objavljene emisije na kanalu na YouTubeu. 'Bila je prava prirodna ljepotica, ne znam što joj je ovo trebalo', 'Neprepoznatljiva je', 'Bila je moja inspiracija 90-ih, žalosno', 'Uvijek je bila zabavna osoba s divnom dušom. Prelijepa i iznutra i izvana. Tužno je da se nije pogledala u ogledalo da vidi ono što drugi vide'...

  • +2
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Brian Spurlock / Icon Sportswire / Profimedia

Prije godinu dana Gwen Stefani i Blake Shelton vjenčali su se nakon šest godina veze izmjenjujući bračne zavjete u kapelici izgrađenoj na imanju njihovog lukusuznog doma u Oklahomi. Romantični 45-godišnji Shelton odlučio je, kada je gradio njihov novi dom, da se tamo nađe i kapelica baš za njihovo vjenčanje, a tu je želju i ostvario.