BAŠ KAO STVOREN ZA NJU

Severina je look bez greške začinila efektnim detaljem koji se ne viđa često i zaradila tisuće lajkova

09.10.2022 u 19:29

Bionic
Reading

Severina svojim objavama na Instagram profilu redovito izaziva pozornost brojnih obožavatelja, a za svoj je najnoviji stajling dobila samo pohvale

Jedna od najbolje odjevenih domaćih fashionistica, uvijek je spremna za modne iskorake.

Sad je svoje fanove iznenadila cool izdanjem za koje je u rekordnom roku dobila bezbroj pohvala.

Severina je pored pozirala u elegantnom outfitu u upečatljivoj nijansi u kraljevski plavoj, a stajling je upotpunila efektnim obručem za kosu, modnim detaljem koje već neko vrijeme obožavaju zaljubljenice u modu.

Riječ je o dodatku koji će svaki stajling učiniti posebnijim, te može spasiti i svima dobro poznate tzv. bad hair day situacije kad kosa odbija poslušnost.

'Pogled ispod obrva i rajfa', poručila je 50-godišnja Splićanka pored fotografije za koju je u rekordnom roku dobila tisuće lajkova.

'Stvorena si za krune i tiare', 'Kraljica', 'This rajf is life', 'Prekrasna', samo su se nizali komplimenti.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Inače, Severina je nedavno otkrila i što se događa s njezinim novim albumom 'Sorry' koji obožavatelji željno očekuju.

'Mislila sam da ću završiti album još prošle godine, jer su pjesme već bile gotove za objavljivanje, ali svaki dolazak u studio bi nas potaknuo na još veću kreativnost, na 'ajmo još ovo, ajmo još ono…'. Opušteno smo ih priveli kraju te sad ide faza miksanja i masteriranja… Nadam se da će vam se sviđati kao i pjesma 'Fališ mi', koju ste u 6 mjeseci na YT poslušali skoro 50 milijuna puta. 'Sorry' čeka na vas i za jedno mjesec-dva bi trebao biti gotov... Hvala od srca na strpljenju', poručila je Severina pozirajući u odjeći s potpisom brenda Diesel.