NIKOME NIJE PROMAKLO

Je li se to sin Davida i Victorije Beckham zaljubio?

02.06.2014 u 10:36

Bionic
Reading

On je sin jednog od najpoznatijih slavnih parova, nogometaša Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorije Beckham, a ona je slavna glumica koju se već uvrštava na prestižnu A listu glumaca, stoga ni ne čudi da je njihov izlazak privukao pažnju paparazza

Odjeven u uske crne traperice i bijelu majicu, 15-godišnji Brookly, osim dobrog izgleda, očito je naslijedio istančan modni ukus od svojih slavnih roditelja. Sunčano poslijepodne Brooklyn je proveo skejtajući u društvu lijepe 17-godišnje glumice Chloe Grace Moretz u Santa Monici.

Chloe Moretz


Par se očito sjajno zabavljao, a i mlada glumica bila je vrlo ležerno odjevena u crne skinny traperice i crnu majicu s natpisom te slatkim šeširićem. Lijepa Chloe, koja iza sebe ima popriličan broj uloga, najveću popularnost stekla je nakon uloge u filmu 'Kick Ass', a čini se kako se u društvu najstarijeg sina slavnog para Beckham doista sjajno zabavljala nakon što se nedavno vratila s filmskog festivala u Cannesu.


Nikome nije promaknulo to da se Brooklyn i Chloe dobro zabavljaju, ali i sjajno izgledaju zajedno, pa se odmah počelo šuškati i postavljati pitanje je li to novi ljubavni par na pomolu.