BIVŠA TEEN KRALJICA

Je li se puno promijenila?

23.10.2013 u 15:47

Bionic
Reading

Mischa Barton se vratila

Mischa Barton, nekad omiljena teen zvijezda, izgledala je lijepo i svježe na pokretanju fashion communityja Dahlia Wolf u Los Angelesu. 

Glumica nije skidala osmijeh s lica, privlačeći poglede u jednostavnoj crnoj kombinaciji koju je podignula šarenom kratkom jaknom i svjetlucavim cipelama.

Čini se da je 27-godišnja glumica uspješno prebrodila mračno razdoblje obilježeno problemima s ovisnostima i poremećajima u prehrani. Mischa Barton bila je neokrunjena teen kraljica zahvaljujući ulozi u seriji The O.C., no njezina je karijera krenula prema dolje nakon što je 2007. godine uhićena zbog vožnje pod utjecajem droge, a 2009. je zadržana na psihijatriji.

Glumica je sa samo 17 godina dobila ulogu Marisse Cooper u hit teen seriji, no kaže da se slomila pod teretom očekivanja.

'Stalno sam bila pod pritiskom. Uvijek su me kritizirali – ili sam bila premršava ili predebela', rekla je Mischa koja se, kako kaže, danas osjeća izvrsno.

Mischa je izjavila da je bila jako bijesna kada je shvatila da je na psihijatriji, ali tada je progledala te joj je to pomoglo da promijeni svoj život.

'Danas sam puno jača. Sve me je to nečemu naučilo', rekla je.