cvjetni uzorak

Je li ovo jedna od najljepših proljetnih haljina? Kraljica Letizia blista u kreaciji koja laska figuri

13.04.2023 u 18:06

  • +2

Princeza Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia ni ove godine nije propustila dodjelu nagrade 'Princess of Girona Award 2023' u španjolskoj Cordobi. Za tu priliku odabrala je još jedu odličnu haljinu koja utjelovljuje vrhunski stil i svakodnevnu eleganciju, ali i savršeno laska figuri

Ima li što ljepše za proljetne dane od haljine s printom cvijeća? Teško jer haljine takvog uzorka kao stvorene su za prve toplije dane. Sjajan primjerak u svom ormaru ima i kraljica Letiza, čiji je modni stil nadaleko poznat i priznat.

Za dolazak na treći dan 'Talent toura' u Cordobi tijekom kojeg je dodijeljena nagrada 'Princess of Girona Award 2023' španjolska kraljica pokazala je novu haljinu u ormaru. Tako dobru da će je kraljica, poznata po čestim modnim reciklažama, sigurno odjenuti još koji put.

Midi haljina cvjetnog uzorka u ružičasto, plavim i žutim nijansama imala je sjajan, neupadljiv, a opet tako efektan detalj u vidu nabora koji se s ramena spuštaju sve do struka i završavaju u oblikovanom remenu koji tako lijepo ističe struk i daje formu silueti. Kraljica Letizia inače najčešće bira kreacija domaćeg, španjolskog brenda, a ovog puta izbor je pao na Cayro woman i haljinu koja nosi ime 'Violeta'.

Stajling je upotpunila ružičastim salonkama brenda Margit shoes, koji joj je čest izbor te visećim naušnicama od bijelog zlata i dijamanata koje su djelo španjolskog brenda San Eloy.

  • +21
Cvjetne haljine Izvor: Profimedia / Autor: Silviu Doroftei / PA Images / Profimedia