istaknula preplanuli ten

Kraljica Letizia treći put odjenula omilljeni Zarin komplet za 89 eura

31.03.2023 u 11:01

  • +10

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia pojavila se na eventu u Madridu u efektnom kompletu u narančastoj boji s potpisom Zare, a prethodno ga je nosila 2019. i 2020. godine

Kraljica Letizia plijenila je pozornost u glamuroznom izdanju koje je nosila uz kralja Felipea VI. prilikom obilježavanja stote obljetnice knjićare Casa Del Libro u Madridu.

Španjolska kraljica za ovu je prigodu odabrala komplet topa s dugim rukavam u tamnoj nijansi narančaste boje i asimetričnog dugačkog reza te hlače u istoj boji.

Mnogima je u oči zanimljivost kako se ne radi o unikatnom dizajnerskom outfitu, već kompletu iz Zare koji se može kupiti po vrlo pristupačnoj cijeni. Naime, upečatljivi gornji dio trenutno se u službenoj online trgovini prodaje za 49,95 eura, a hlače dolaze s cijenom od 39,95 eura.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: R: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Kraljica je ovom bojom naglasila svoj preplanuli ten uz koji je besprijekorno uklopila šminku u brončanim nijansama te zlatne naušnice u obliku obruča. Look je zaokružila elegantnim srebrnim cipelama sa stiletto potpeticom u zlatnoj boji, usklađenima sa zlatnom clutch torbicom.

Koliko favorizira ovaj minimalistički, a efektni komad, najbolje govori podatak da ga nosi već treći puta. Naime, prelijepa 50-godišnja Letizia u svojoj garderobi ima preko četiri godine. Prethodno ga je nosila u ožujku 2019. godine u Argentini te 2020. godine na dodjeli nagrada za književnost na španjolskom jeziku.