EKSCENTRIČNA ZVIJEZDA

Je li moguće da je naručio terapeuta da mu izliječi kuću?

26.09.2012 u 09:37

Bionic
Reading

Obnavljanje krvi, egzotični vitaminski tretmani, isključivo crni toaletni papir – i prije je producent američkog 'X Factora' bio sklon egzotičnim navikama, no sada je sve iznenadio kada je angažirao liječnicu za kuće

Liječiti se može ljude, životinje, poduzeća… Ali mogu li se – i trebaju li se – liječiti kuće? Producent američke TV emisije X Factor i ekscentrični televizijski mogul Simon Cowell nema sumnje: on je angažirao liječnicu za kuće da propiše terapiju za njegovu vilu u Los Angelesu vrijednu dvadeset i pet milijuna dolara.

Svoj bizarni potez Cowell je objasnio na Twitteru. 'Nadam se da ste imali lijep vikend. Moj je bio odličan. Danas su me posjetili stručnjaci za liječenje kuća. Čudno, ali sjajno. Liječnici unose u kuću dobru energiju. Tretman traje nekoliko dana', pojasnio je Cowell.

Ljetos je Cowell kolabirao zbog iscrpljenosti. Prezaposleni televizijski moćnik navodno je rekao prijateljima kako 'žudi za normalnošću'. 'Moram se riješiti svojih demona. Prestati čitati SMS poruke u tri ujutro i zvati suradnike sve kasnije i kasnije', rekao je on.

Upravo u tome liječnica za kuće Sandra Kendrew vidi razlog da se posveti njegovoj kući: ovisnost o SMS-u i e-mailovima ispunila je njegov dom stresom, smatra ona.
'Loša energija u kući mogla je utjecati na njegov imunološki sustav i uzrokovati kolaps', dijagnosticira ona. 'Liječnici za kuće mogu odstraniti lošu energiju koju je stvorio bežični internet ili energija Zemljine kore. No, najprije treba utvrditi je li problem u kući samoj ili u stanarima. Postupak liječenja može se provesti s udaljenosti ili rašljama. Uopće me ne čudi da netko kao Simon može osjećati lošu energiju.'

Gospođa Kendrew kaže da naplaćuje oko 200 dolara da 'očisti' kuću. No ima i onih koji naplaćuju 300 dolara na sat. Ovo nije prvi puta da se Cowell opredijelio za neobične metode liječenja kako bi unaprijedio kvalitetu života. Svakih šest mjeseci menadžer koji zarađuje više od 70 milijuna dolara godišnje obnavlja svoju krv, intravenozno prima vitamine i pije napitke od egzotičnog voća. Također, troši oko pet tisuća dolara tjedno na cvijeće za svoj dom. I najčudnije: kupuje isključivo crni toaletni papir!

Pedesetdvogodišnji producent također vodi kaotični ljubavni život, koji nastoji unaprijediti novom vezom: govori se da je nova odabranica bivša Playboyeva zečica i glumica Carmen Electra. Veza je još u začecima, nedavno su viđeni kako izlaze iz restorana i ulaze zajedno u Cowellov Rolls Royce, dok njihovi prijatelji komentiraju da su 'doista zagrijani jedno za drugo.'