ZARUKE NISU JAMSTVO

Je li Milan zaista onaj pravi?

14.04.2011 u 12:46

Bionic
Reading

Otkad su u prosincu prošle godine potvrdili svoju vezu, Severina i njezin odabranik Milan Popović ne razdvajaju se jedno od drugoga, a svaki njihov korak popunjava brojne medijske stupce. No, mnogi se pitaju, poznajući Severininu ljubavnu prošlost, je li Milan doista onaj pravi ili samo još jedan u nizu Severininih zaručnika

Nedavnom objavom zaruka Severina i Milan Popović, kralj bakra i milijarder, nakon kraćeg zatišja, ponovno su pokrenuli pravu bujicu natpisa u medijima. U samo četiri mjeseca veze, zbog koje je Severina napustila i svoga dotadašnjeg dečka Slavka Šajinovića s kojime je planirala zajednički život, Severina i Milan su proputovali pola svijeta, uživajući u Budimpešti, Zagrebu, Splitu, Beogradu, Maldivima, Cipru, Las Vegasu i Parizu.

Nagađalo se o datumu vjenčanja, vrijednosti zaručničkog prstena te jesu li vijesti o Severininoj udaji uopće istinite. U konačnici se ispostavilo da se popularna Sevka ipak udaje, a da bi sve bilo i službeno, Milan joj je poklonio pravi zaručnički prsten. Riječ je prekrasnom Cartierovu prstenu iz kolekcije Love izrađenom od crvenog zlata, a krase ga plavi, žuti i ružičasti safiri, zeleni i narančasti granit te ametist.

Severina je tako i nedavno izjavila da je upravo Milan čovjek njezinog života te da bi upravo s njim željela provesti ostatak života, a u medija se počelo nagađati o mogućem datumu vjenčanja. Premda svi znakovi upućuju na to da bi Severina mogla uskoro, u 39. godini, izreći sudbonosno 'da', pogledamo li Severinine ljubavi prije Milana, teško je spriječiti barem malu dozu sumnjičavosti prema najavljenom vjenčanju.

Gotovo sve Severinine dosadašnje ljubavi su bile opisane kao velike, životne i konačne. Prva poznatija Sevkina ljubavna veza bila je ona s Alenom Marinom, pjevačem tada popularnih Kojota, a nagađalo i o navodnim zarukama, no par se bez velike medijske pompe ubrzo razdvojio. Nakon Alena, Severinu je navodno osvojio Adnan Taletović za vrijeme snimanja spota za njezinu pjesmu 'Da si moj'.

Nakon te navodne romanse, Severina se našla u vrućem spoju s poduzetnikom Milanom Lučićem, a snimka njihovog seksa je obišla cijelu Hrvatsku i susjedne zemlje te lansirala Severinu u orbitu megapopularnih.

Nakon ljubovanja s prvim Milanom svoga života koje su mnogi s užitkom pratili, Severina je podršku u teškim trenucima pronašla u vlasniku WGW-a, Srećku Vargeku. Iako se Srećko pokazao kao pravi kavalir te svojoj dragoj pružio svu moguću podršku, nakon nagađanja o zarukama i mogućem vjenčanju, par je prekinuo, a Severina se upustila u niz kratkih veza i vezica.

Tako su je nakon Srećka povezivali sa srpskim kazališnim redateljem Jagošem Markovićem, moskovskim poduzetnikom Dubravkom Horvatom i vlasnikom kafića Draženom Balaškom, no nijedna od tih veza nije bila nikada potvrđena. Prva potvrđena Sevkina ljubav nakon Srećka bila je kratka avantura s trenerom Gorana Ivaniševića, Marijom Tudorom

No, nakon kratkotrajne avanturice, Sevka je 2005. godine pronašla još jednu svoju veliku ljubav – Matu Čuljka. Svoju vezu nisu se trudili skrivati od javnosti, a sama

Severina je svoju novu ljubav oglasila na sva zvona. Pričalo se i o navodnoj prosidbi, a prema već utvrđenom pravilu, nakon prosidbe je uslijedio i skori prekid. Prekid veze s Matom Čuljkom Severina je ponovno obilježila kratkim nepotvrđenim avanturama s raznim imenima, sve do dana kada je je upoznala Slavka Šajinovića

Riječki konobar potpuno je osvojio pjevačicu, a par je ubrzo postao nerazdvojan. Nakon određenog vremena, Slavko i Severina su se zaručili te najavili skoro vjenčanje, a u skladu s time zaljubljeni golupčići su počeli i graditi zajednički dom u Ičićima. Bajkovita ljubavna priča i zaruke naglo su završili kada je Severina upoznala Milana, za kojega danas tvrdi da je čovjek njezina života. Uskoro je, bez puno razmišljanja, napustila Slavka i njihov zajednički život te se otisnula u nepoznato s beogradskim kraljem bakra.

Puna četiri mjeseca Milan i Severina su nerazdvojni, tvrdeći da su srodne duše, što su potvrdile, ali i negirale poneke proročice. Pregledavši cijeli povijesni slijed Severininih bivših ljubavi te zatvorivši krug s Milanom, ostaje nam samo čekati i vidjeti hoće li i ovoga puta zaruke, skupi prsten, velike riječi i cijela pompa biti uzaludni.