NOVA MODNA IKONA

Je li Kate Middleton dobila konkurenciju u lijepoj Meghan Markle

06.09.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Djevojka princa Harryja, lijepa Amerikanka Meghan Markle, nakon što je u intervjuu Vanity Fairu prvi put progovorila o njihovoj ljubavi, ne prestaje intrigirati javnost

Zgodna glumica koju možemo gledati u seriji 'Suits' nije samo žestoka zagovornica ženskih prava, ona je i nova modna ikona, smatraju Amanda Dishaw i Christine O'Brien, koje su nakon vrlo uspješnog modnog bloga posvećenog Kate Middleton pokrenule blog 'Meghan's Mirror', u kojem se bave modnom evolucijom 36-godišnje Meghan rođene u Los Angelesu u obitelji bijelca i afroamerikanke.

Dishaw objašnjava kako joj se jako sviđa modna transformacija Meghanina lika Rachel Zane, ali i modnog stila ove glumice egzotične ljepote koja je s princem Harryjem u vezi od prošle godine.

Atraktivna crnka u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je zbog svojeg tena bila na audicijama i za uloge latina, bjelkinja, afroamerikanki…

  • +4
Meghan Markle u kožnim hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Njezin je zaštitni znak prozračan make-up, a priznaje da ne voli kad joj njezine pjegice zamaskiraju teškom šminkom.

Nakon što je prošle jeseni potvrđeno da je u vezi s crvenokosim princem koji je bio na glasu kao veliki zavodnik i partijaner, porastao je broj upita vezanih uz modni stil lijepe Meghan, pa se blog činio kao sasvim logičan nastavak, a pokretačice kažu kako možemo očekivati i 'Markle efekt'.

Amanda Dishaw kaže da je osnovna razlika u stilu Kate Middleton i Meghan Markle – casual odjeća iz koje lijepa Meghan ne izlazi.

'Zbog svojih dužnosti Kate Middleton ne viđamo prečesto u opuštenim, sportskim stajlinzima dok Meghan, kao prava kalifornijska cura, obožava takve kombinacije', kaže ona.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamnokosa glumica koja još nije službeno članica kraljevske obitelji, premda su sve glasnija šuškanja o zarukama, često nosi tajice, traperice, tenisice, trendi pletene kape…

'Meghan možemo vidjeti u svakodnevnim situacijama. Kao djevojka koja je rođena u Kaliforniji, ona ima taj opušteni pristup modi. I odlično joj to stoji. Markle fura cool stil cure sa Zapadne obale, dok Kate Middleton njeguje engleski country chic', dodaje.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, ove obje zaljubljenice u odjeću vole kombinirati visoku modu i high street brendove. Meghan će tako nositi jaknu popularnog J. Crewa s skupocjenom torbom Mulberry. Ni ona nije imuna na britanske brendove poput čizama hunterica, jakne Barbour, torbi Mulberry ili čizmica s potpisom Burberryja, a zanimljivo je da je voljela odjeću made in Britain i prije nego je upoznala princa Harryja.

  • +15
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će se smjeru razvijati njezin modni stil. Vjerojatno će inkorporirati i outfite koje nosi njezin lik u seriji 'Suits', poput suknji olovki. Ipak, imat će i više mogućnosti za eksperimentiranje nego Kate Middleton, koja je vezana svojim obvezama. Meghan je glumica, humanitarka, a okušala se i u dizajnu odjeće za jedan kanadski brend', objašnjava A. Dishaw.