UBITAČAN TEMPO

Je li Britney Spears ponovo na rubu?

17.01.2013 u 08:29

Bionic
Reading

U samo tjedan dana prekinula je zaruke i napustila angažman u žiriju showa X Factor, a sada je Britney Spears pred potpisivanjem višemilijunskog ugovora za nastupe u Las Vegasu. No osobe bliske posrnuloj pop zvijezdi strahuju da ona taj tempo ne može izdržati te da joj prijeti još jedan živčani slom

Prijatelji i obožavatelji strahuju da Britney Spears neće moći održati nastupe koje je dogovorila u Las Vegasu nakon što je naglo napustila mjesto članice žirija u X Factoru te iznenadno prekinula sa zaručnikom Jasonom Trawickom. Sve to Britney je napravila u samo tjedan dana.

Nakon što se Jason odrekao pozicije njezinog skrbnika 31-godišnja zvijezda na pragu je potpisivanja senzacionalnog, 100 milijuna dolara teškog ugovora s jednim od hotela u lancu Ceasars.

Međutim izvori bliski Britney strahuju da neće moći izdržati taj tempo, piše MailOnline. 'Nisam siguran koliko je Las Vegas dobra ideja za Britney. Ako se ne može nositi s naporima X Factora, kako će moći izdržati nastupe pet dana tjedno u Vegasu?' Britney je potvrdila svoj odlazak iz talent showa isti dan kad je prekinula zaruke s Jasonom. 'Ona je kućni tip, voli svoje sinove i ima dnevnu rutinu. U ovom se trenutku možda mora usredotočiti na svoje zdravlje i sreću, a ne na obnavljanje karijere.'

Britney i Jason najavili su kraj svojih jednogodišnjih zaruka u petak. 'Jason i ja odlučili smo prekinuti zaruke. Uvijek ću ga obožavati i ostat ćemo dobri prijatelji', objavila je Britney. Prekid je iznenadio mnoge jer je par stalno bio zajedno i Jason je uvijek bio u njenoj pratnji te je rijetko (samo šest puta u godinu dana) viđena u javnosti bez zaručnika. Jedan izvor kaže da joj je Jason neizmjerno pomogao da sredi svoj život i bio stalno uz nju tijekom snimanja X Factora. Drugi izvor kaže da se Britney ponašala nervozno te da je na jednoj zabavi sjedila u kutu i skrivala se poput sramežljive djevojke.

Jason se odselio, a Britney će se vratiti u svoj dom u Calabasas sa sinovima Seanom (7) i Jaydenom (6). Jason je također bio menadžer pop zvijezde pa se čini da će par prekinuti i poslovne odnose.

Kao članica žirija X Factora, Britney je mogla zaraditi 15 milijuna dolara, no angažman u Las Vegasu u istoj dvorani u kojoj su nastupale Cher Celine Dion donijet će joj 100 milijuna godišnje. Nastupajući u kasinu, Dion je zaradila 400 milijuna dolara u pet godina, a Cher 60 milijuna godišnje. Britney bi, izračunala je stranica E!, mogla zarađivati dva milijuna dolara tjedno. Kad bi radila 40 tjedana, zaradila bi 48 milijuna godišnje.

Ipak, mnogi sumnjaju da Britney može izdržati takav tempo. 'Ona se nije mogla nositi s tri mjeseca nastupa dva puta tjedno u X Factoru. Zar misli da se može nositi s nastupima u Las Vegasu? Trebala bi ostati doma i biti mama', komentirao je jedan obožavatelj, a drugi dodao kako sumnja u to da psihički labilna osoba poput Britney može izdržati nastupe iz večeri u večer, mjesec za mjesec, te prognozira da se njezini obožavatelji moraju pripremiti na još jedno razočaranje i novi živčani slom posrnule zvijezde.