STARA ŠKOLA

Jane Seymour zasjala u elegantnoj haljini na dodjeli SAG nagrada

20.01.2020 u 18:14

Bionic
Reading

Prekrasna 68-godišnja glumica Jane Seymour oduševila je svoje obožavatelje ukusom i dobrim raspoloženjem na crvenom tepihu SAG nagrada

Nije tajna da Jane Seymour izgleda sjajno, a to se još jednom moglo vidjeti na dodjeli SAG nagrada. Glumica je na crveni tepih stigla u pripijenoj srebrnoj haljini sa šljokicama koja joj je savršeno stajala.

Glumica je večernju haljinu s naramenicama dubokog dekoltea nadopunila prikladnim nakitom tvrtke Hearts on Fire. Jane Seymour imala je raspuštenu kosu koja joj se slijevala po ramenima.

Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

No, haljina je bila manji dio glumičinog izgleda. Jane Seymour svoju je publiku oborila zaraznim osmijehom i dobrim raspoloženjem.

Obožavatelji glumice koje se mnogi još sjećaju kao žene-vrača pohrlili su svoje pozitivne komentare objaviti na društvenim mrežama.

'Jane Seymour očito je pronašla izvor mladosti ili stari u godinama Yoda bebe', bio je jedan od komentara.

'Za sad na crvenom tepihu SAG nagrada najbolje izgleda Jane Seymour. Izgleda veličanstveno u srebrnoj haljini sa šljokicama. Glamur stare škole', napisao je netko drugi.

Jane Seymour nominirana je za najbolji glumački ansambl za seriju 'The Kominsky Method' u kojem su joj kolege bili Michael Douglas i Alan Arkin.

Glumica je večer završila plešući na afterpartyju dodjele SAG nagrada.